Digidexo.com

Hjem rettsmidler for ankel Pain

Ankelen består av tre ben; tibia, og fibula talus. Disse beina er koblet via hengsler eller ledd, som tillater bevegelse. Den mest vanlig sykdom som oppstår i denne delen av kroppen er forstuinger. Forstuinger oppstår når leddbånd som er festet til ankelen enten rive delvis eller fullt brudd. Den generelle smerter oppleves avhenger av alvorlighetsgraden av skaden, men likevel hjem rettsmidler kan redusere mengden av smerte og ubehag du føler.

Is og bandasje Compression

Den vanligste hjem rette for ankelen smerte er å bruke is innpakket i bandasjer. Hevelse i ankelen er en viktig årsak til smerte; redusere mengden av hevelse vil redusere ubehag. Isposer kan kjøpes hos en forhandler, eller det kan gjøres hjemme.

For å gjøre en ispose, halvveis fylle en gallon størrelse Ziploc med fersk is. Pakk ispose rundt smerte ankelen, slik at isen hviler direkte på hovne området. Hvis kulden er for intens, plasserer en liten fille mellom huden og isen pack. Fest ispose ved å pakke et ess bandasje rundt ankelen din minst tre ganger. Hev ankelen over brystet og hvile for 20-til-30 minutter før du tar.

Herbal rettsmidler

Ingrediensene som finnes innen både kokos og hvitløk oljer bidra til å redusere smerte og hevelse når de suge direkte inn i huden. Bland 3 ss. kokosnøttolje og hvitløks i en beholder og varme i mikrobølgeovn i ti sekunder, noe oppvarming av blandingen. Sjenerøst massere oljen direkte på ankelen i ti minutter, slik at oljer for å suge inn i huden din.

Kål inneholder mineraler og vitaminer som er nyttige ved inntak, samt når de brukes eksternt. Samle de ytre lagene, eller blader, av kål anlegget. Blanch bladene ved å koke dem i vann, og deretter umiddelbart å plassere bladene i en beholder med is-kaldt vann. Når bladene har blitt forvellet, pakk hele foten og ankelen, og la dem hvile i 30 minutter før du tar ut.

Øvelser

For å hindre fremtidige ankelskader, og for å styrke en ankel som allerede er skadet, range-of-motion øvelser og strekninger gir mest nytte. Bare strekke eller utøve ankelen når smerten har gitt seg.

Range-of-motion øvelser vil øke fleksibiliteten i sener og leddbånd som har strammet under en skade. Spore alfabetet med tærne, bevege ankelen så mye som mulig hele. Gjenta minst ti ganger per dag for å styrke ankelen og forbedre din fleksibilitet.

Mens du sitter på en stol, plasserer foten med den skadde ankelen flatt på gulvet. Sakte bevege kneet fra side til side uten å løfte foten ut av bakken. Gjenta denne øvelsen minst ti ganger per dag for å øke sideveis bevegelse.

Smerten nivået av disse øvelsene skal aldri flytte inn i moderate eller alvorlige nivåer. Opplever en liten mengde av smerte er vanlig når begynner range-of-motion øvelser, derimot, må du avslutte øvelsen hvis smertene blir alvorlig.