Digidexo.com

Tips for Atkins Diet

Tips for Atkins Diet


Atkins dietten var, for mange, en fin måte å gå ned i vekt. Det involverte å spise mat med høyt fett og protein, men dempe karbohydrater. Noen mennesker som fulgte Atkins dietten mistet store mengder vekt, men led symptomer som kvalme, hodepine og forstoppelse. Atkins dietten kan arbeide og kan også være sunt, hvis en person følger noen slanking tips.

Se Kalorier

Atkins dietten er ikke en lisens til å spise. Det innebærer å spise store mengder fett og proteiner, men gå over bord vil bare gjøre en person lider noen av de negative bivirkninger. En person skal bare spise normale porsjoner med mat. En kvinne bør spise ca 1800 kalorier per dag, mens en mannlig ikke mer enn 2.500. Beløpet vil variere litt i henhold til vekt og kroppstype.

Spis regelmessig

Alle på Atkins dietten bør spise regelmessige måltider. Det betyr tre måltider hver dag, med to små snacks. Spise regelmessig hjelper kroppens stoffskifte og hjelpemidler fordøyelsen.

Drikk vann

Drikkevann er sunt uansett hva diett plan en person bruker. Mens du er på Atkins diett, bør en person forbruke minst åtte glass vann per dag. Vann hjelper skylle systemet av urenheter samt tilby andre helsemessige fordeler. Kutte ut koffein i den tidlige fasen av Atkins er også anbefalt.

Alkohol

Alkohol i enhver diett bør tas i moderering. Atkins dietten tillater for en sporadisk overbærenhet av brennevin. Hvite viner og klare ånder som gin eller vodka fungerer bedre på Atkins dietten på grunn av deres lave karbohydratinnhold.

Frukt

En vanlig misforståelse på Atkins dietten er at frukt er forbudt på grunn av sin høye sukkerinnholdet. Dette er usanne, men visse frukter er bedre enn andre. Meloner er fine på grunn av deres lave karbohydratinnhold. Bringebær, jordbær og blåbær er også tillatt. Tørket frukt bør unngås.