Digidexo.com

Hvordan lage en kolloidalt sølv Sinus Skyll

Hvordan lage en kolloidalt sølv Sinus Skyll


En bakteriell bihulebetennelse er en elendig opplevelse som kommer med lunger, dryppende, ansiktssmerter og hodepine. De fleste leger fore farmasøytiske antibiotika, men folk er stadig mer skeptisk til using antibiotika. Naturlig rettsmidler som sinus skylling kan være like effektive, og legge kolloidalt sølv, en naturlig antibiotika, til skylleprosedyren kan gjøre det mye kraftigere. Kolloidalt sølv består av små partikler av denne naturlige mykt elementært metall suspendert i rent vann.

Bruksanvisning

•  Bland løsningen. Legg 1/8 ts. av Xylitol, en klype salt og 1 ss. destillert vann til en oz. (1 ss.) Kolloidalt sølv i en liten bolle. Rør til å oppløse. Du kan også blande halv kolloidalt sølv med halvparten av noen over-the-counter saltvannsoppløsning i sin egen flaske for å bruke som en nesespray.

Fyll øyet dropper med løsningen. Sett timeren i tre minutter. Ligg på ryggen med hodet hengende opp ned på kanten av en seng. Sakte dryppe løsningen i hvert nesebor, like før det begynner å dryppe på baksiden av halsen. Dette betyr at bihulene er fulle. Ligge stille før tidtakeren går av.

Sett timeren i ytterligere tre minutter. Rulle over på magen din slik at hodet henger over kanten av sengen, med forsiden ned. Hold deg sånn før tidtakeren går av.

Sitt opp og la løsningen renne ut av nesen og inn i en vev. Kast den gjenværende oppløsning. Ikke lagre den for fremtidig bruk.

Still inn timeren på 45 minutter og gjenta prosedyren. Dette gjør en hel skylle økt. Det er viktig å gjøre dette trinnet, eller skylle vil ikke fungere like godt for å drepe bakterier. Gjør dette to ganger om dagen, morgen og kveld. Det vil ta et par dager for å se resultatene.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe både Xylitol og kolloidalt sølv i en helsekost butikk eller på nettet.
  • Bære en flaske med saltvann nesespray blandet med kolloidalt sølv for å fukte nesen og bihulene løpet av dagen før infeksjonen klarner opp.
  • Ikke feil sølv protein for kolloidalt sølv. Silver protein faktisk vil forverre infeksjonen.