Digidexo.com

Hvordan lage en 11,78 megahertz Rife Machine

Den Rife maskin, oppfunnet av Dr. konge Rife i tidlig 1930-tallet, avgir frekvenser som er rettet mot og ødelegge sykdom. Den aksepterte analogi er å sammenligne denne frekvensen målretting av sykdommen til den knuste av en krystall glass. Bare én frekvens, da kringkastes høyt nok, frembringer vibrasjoner er nødvendig for å knuse krystall. Rife oppdaget at all sykdom resonerer, eller vibrerer, med sin egen unike frekvens. Målretting det med en sympatisk frekvens på 11.78 megahertz knuser karcinomaceller. Lag dine egne 11,78 megahertz Rife maskin ved hjelp av datamaskinen, frekvens-utslipp programvare og en off-the-sokkel forsterker.

Bruksanvisning

Koble en forsterker til datamaskinen ved å koble forsterkerens inngang i datamaskinens hodetelefonutgangen. Hvis forsterkeren ikke har knekt koblet til den, kan du bruke et tohodet jack for å koble forsterkerens inngangsport til datamaskinens hodetelefonutgangen.

Sett en elektrode i hver av forsterkerens to utganger.

Bestem hvilke frekvensvalg programvare for å kjøpe. Kjøpe den og installere den på datamaskinen (se referanser).

Slå forsterkeren helt ned. Slå på datamaskinen og forsterker og få tilgang til programvaren. Velg 11.78 megahertz frekvensen på dataprogrammer og aktivere den ved å trykke "Play" eller gjør uansett bestemt programvare krever å starte sendingen av frekvensen.

Hold en elektrode i håndflaten og skru opp forsterkeren til du føler en prikke. Grip begge elektroder med bare hendene og hold dem for hvor lang tid som anbefales av programvaren.

Tips og advarsler

  • Styrken på 11,78 MHz frekvenssendingene avhenge av forsterkeren man bruker. De i USA kringkasting ved denne frekvensen bør være oppmerksom på at 11,78 megahertz faller direkte mellom frekvensene er tildelt av Federal Communications Commission til Voice of Free Kina og Radio Japan. For å være helt sikker på at sendingen ikke avgir i den grad at den tiltrekker FCC varsel, bygge et stort Faraday bur rundt maskinen for å legge maskinen og brukeren. Legg ved maskinen med aluminium eller messing netting av en meget finmasket. Mens Faraday bur vil ikke holde frekvensen helt inneholdt, skal det hindre påvisning av sendingen av FCC og holde deg lovlig.