Digidexo.com

Dietter for å lindre halsbrann

Halsbrann er definert som en brennende følelse under brystbenet. Mens det er ikke noe å være opptatt av, kan det være skremmende og ubehagelig. Heldigvis, enkle endringer i livsstil, som for eksempel kosthold, kan hjelpe deg å kontrollere halsbrann. Vedvarende halsbrann kan være et tegn på en mer alvorlig sak, så er det viktig å rådføre seg med legen din.

Beløp

Personer med halsbrann bør unngå å spise store måltider. Snarere enn å spise tre store måltider, er du faktisk bedre å spise små porsjoner i løpet av dagen. Halsbrann er forårsaket av overdreven mage syre sikkerhetskopiering i spiserøret, så reduserer syre er viktig. Når det er mindre mat å fordøye, produserer magen mindre syre, så spise større måltider vil tvinge magen til å skille ut mer syre.

Foods

Foods høy i komplekse karbohydrater er bra for folk med halsbrann siden de er lett å fordøye og absorbere magesyre. Eksempler på dette er korn, ris, brød og pasta. En ting å erkjenne er at disse matvarene kan føre til uønsket vekt, så en god øvelse rutine kan være nyttig også. Mat med høyt fett er dårlig for halsbrann som de tar lengre tid å fordøye og mer magesyre vil bli produsert for å gjøre det.

Drikkevarer

Mens mange mennesker tror et glass melk kan bidra til å lette en ustyrlig magen, kan det faktisk gjøre mer skade enn godt. Melk kan faktisk føre til magen til å produsere mer magesyre, spesielt rett før sengetid. Unngå alkohol, som det bidrar til å stimulere syre. Andre drikker som te og brus også bør unngås. Den beste måten å kvele magesyre før sengetid er å ha et lett måltid med brød eller knekkebrød før du sover.