Digidexo.com

Hvordan å sammenligne priser på Individual Health Insurance

Hvordan å sammenligne priser på Individual Health Insurance


Gruppen helseforsikring tilbys av de fleste arbeidsgivere er en stor fordel med å jobbe for et selskap. Gruppe helseforsikring er nesten alltid en bedre avtale enn noe du kan kjøpe enkeltvis. Men det er tider når en individuell plan er det eneste alternativet for å få helse dekning. Fordi individuelle planer er dyrere enn gruppen planer som tilbys gjennom selskaper, er det viktig at du sammenligne prisene på enkelt helseforsikring planer før en beslutning.

Bruksanvisning

•  Sørg for at individuell helseforsikring er det beste alternativet før du begynner å sammenligne priser. Spør om helse dekning gjennom arbeidsgiver, hvis du arbeider på en vanlig jobb; hvis du er selvstendig næringsdrivende, eller arbeidsledig, vil dette ikke være et alternativ. Alltid spørre om andre alternativer før du begynner å sammenligne priser på dyre individuelle helsetjenester planer.

Velg mellom en skadeerstatning plan og en administrert omsorg plan. Merk at skadesløsholdelse planer vil normalt være dyrere, men gir deg frihet til å besøke noen lege eller sykehus som du vil; co-betalinger som du må betale av egen lomme er beregnet som en prosentandel. Administrerte omsorg planer vanligvis har faste co-pay beløp og lavere premie, men begrense deg til å besøke leger og sykehus innenfor et bestemt nettverk.

Tenk at tjenestene du og din husstand oftest vil bruke. For et enkelt, sunt individ, kan det være gunstig å vurdere planer som legger vekt på ulykkesskade dekning, men ikke deler for rutinemessig legebesøk. En familie der noen har en kronisk tilstand, som krever dem til å se en spesialist regelmessig, vil du ønsker å fokusere sin innsats på prising som vil minimere disse kostnadene.

Research "gruppe av en" forsikringer hvis du er en eneeier som har vært i virksomhet i minst 30 dager. Merk at i noen stater, vil disse retningslinjene tillate deg å kjøpe individuelle helseforsikring på en gruppe rate. Husk at gruppepriser er lavere enn individuelle priser, så hvis en slik plan er tilgjengelig i staten, bør du sammenligne disse prisene til standard individuelle helsetjenester planer.

Velg en rekke helseforsikring planer som har de funksjonene du ønsker for en pris du har råd til. Bestemme kriteriene som du kan sammenligne sine kostnader objektivt. Husk at bare fordi en plan har lavest premie, som ikke nødvendigvis gjør det best valuta for din situasjon. Du må også vurdere hva forsikringen dekker, og hvor mye du kan ende opp med å betale ut av lommen med en bestemt plan. Velg avtalen som er den beste verdien for sin pris, i din situasjon.

Tips og advarsler

  • Ikke la forvirring om helseforsikring prising føre til at du går uten forsikring; konsultere en profesjonell forsikring agent hvis du ikke klarer å effektivt sammenligne helseforsikring priser på din egen.