Digidexo.com

Foot Strekker for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en smertefull tilstand av buen av foten din. Smerten er vanligvis filt på undersiden av hælen og i en bue-området og er mest smertefulle med de første trinnene av dagen. Øvelsene bør utføres i seng før søvn eller etter å ha våknet.

Orthopedists ofte foreskrive en orthotic boot å bli slitt på natten for å holde den skadde foten i en bøyemotstand stilling i løpet av natten som første skritt i behandling. Til slutt kan du trenger en permanent orthotic i skoen for å gi støtte til buen.

Cold Sole Rolls

Løpet av behandlingen for plantar fasciitt omfatter fysioterapi øvelser som du kan fortsette etter behandling for å holde foten muskler fleksibel. Rulle en kjevle eller lignende størrelse rund gjenstand som en liten ball på buen av foten din er beroligende for en smertefull plantar fasciitt blusse opp.

Ice er ofte brukt til å redusere den interne hevelse forårsaket av plantar fasciitt, ​​og du kan velge å kjøpe en runde isen kulere pakke for å få fordelene av både kalde og rund i sålen roll øvelsen.

Ankel Heiser

Ankel styrke er viktig for dem som lider av plantar fasciitt. Ankles er festet til foten og sterke ankler ta noen av stress fra skadede buer. For å strekke ankelen, sitte komfortabelt i en stol med føttene på bakken. Plasser en 2 eller £ 3 dumbbell eller annet vekt på knærne og løft anklene. Prøv å løfte 15 ganger med 3 repetisjoner.

Ankel Stretch

Foten bør og må strekkes for å oppnå og beholde fleksibilitet i bue. En måte å gjøre dette på er å plassere et håndkle eller gummi øvelse bandet under sålen av foten din, gjør en forward shin flex og holde posere for så lenge som tre minutter.

En alternativ versjon av denne øvelsen er løperens strekningen som når enda dypere inn i fotens bue. Stå med hendene mot en vegg og tar et gigantisk skritt bakover, holde beinet rett eller med en liten bøy på kneet. Trykk ditt eneste i gulvet. Hold i ett minutt og gjenta med den andre foten. Gjenta på hver side 4 til 5 ganger.

Toe Curls

Krøller tærne i et stramt clinch skaper tå styrke og hjelper noen lider av plantar fasciitt. Mens hun lå eller satt opp i sengen, krølle tærne under så stramt som mulig og utgivelser. Gjenta flere ganger for å bygge opp toe styrke og fleksibilitet.