Digidexo.com

Support Gruppeaktiviteter for tenåringer utvinne fra kjemisk avhengighet

Tenårene er vanskelig for folk flest, og dette vanskeligheten er bare forsterkes når en tenåring har et problem med codependency. Som blir sagt, ta opp disse problemene i ung alder før de har mulighet til å føre til mer skade senere i livet kan spare tenåring fra en mye smerte. Mens du er i behandling for kjemisk avhengighet, tenåringer gå gjennom et helt register av følelser som ble dekket opp gjennom sin kjemikaliebruk. Passende aktiviteter i gruppen innstillingen kan hjelpe dem til å helbrede og gå videre.

Tegninger

Spør tenåringene i din støtte gruppe for å opprette tre tegninger. I den første tegningen, har dem skildre sitt liv midt i sin kjemikaliebruk. Neste, la dem tegne hva livet er for tiden som i behandling. Til slutt, la dem tegne hva de håper deres liv kan være som i fremtiden. Gå rundt i en sirkel og be hver tenåringer til å forklare sine tegninger og betydningene bak dem.

Støtte Webs

Støtte er avgjørende for å utvinne fra kjemisk avhengighet. Ofte tenåringer trenger å skape nye støttenettverk som ikke inneholder sine gamle kjemiske-misbruker venner. Spør tenåringer å liste alle støtte mennesker og arenaer tilgjengelig for dem i deres utvinning og å tegne en web som illustrerer hvordan de alle er koblet. Under gruppediskusjon tid, be dem om å snakke om hvordan de vil bruke sine støtteressurser for å holde rene og edru når de oppgraderer fra behandling og ettervern.

Følelser Charades

Mange tenåringer sliter med kjemisk avhengighet har en hard tid å identifisere sine følelser. Hjelpe dem til å lære å identifisere sine følelser ved hjelp av et spill av følelser charades. Skriv ned forskjellige følelser på kartotekkort og sirkulere dem tilfeldig. Har tenåringer handle ut følelser oppført på kortet sitt, mens de andre tenåringene gjette hvilke følelser de handler ut. Etter spillet, gå rundt i en sirkel og har tenåringer snakke om hvilke følelser de nå opplever, hvorfor, og hva de gjør for å takle disse følelsene. Lære å takle sine følelser uten bruk av kjemikalier vil hjelpe dem til å holde seg ren og edru.

Høyere Strøm Poems

Industrien modell for kjemisk avhengighet behandling er basert på de Tolv Trinn i Anonyme Alkoholikere. Disse trinnene krever utvinne folk til å identifisere og setter sin lit til en høyere makt. Spør tenåringer til å identifisere sine høyere makt, enten det er Gud, Allah, gruppen samvittighet, eller noen annen kraft. Deretter be dem om å lage et dikt avsløre sine følelser, positive eller negative, mot sin høyere makt, sammen med viktige attributter av sin høyere makt. Spør tenåringer til å sette på en poesi lesing med sine dikt og deretter snakke om betydningen av diktene. Uttrykke seg kreativt kan hjelpe mange tenåringer til å arbeide gjennom eventuelle problemer de måtte ha med sin høyere makt og hjelpe dem til å holde seg ren og edru.