Digidexo.com

Cure For Feet Hevelse

Cure For Feet Hevelse


Hovne føtter, eller ødem i føttene, er et vanlig problem, særlig for dem som tilbringer en god del tid på beina i løpet av dagen, gravide, eldre og de som lider av en bestemt type lidelse eller skade. Midlertidig svelling kan behandles ganske enkelt. Men hvis hevelsen ikke forsvinner eller kommer tilbake umiddelbart, kan problemet skyldes en underliggende tilstand som krever legehjelp. Cures for typiske useriøse føtter hevelse bære enkle hjem behandlinger.

Suge føttene

Ekstrem varme eller kalde soaks er ikke en god idé, men et varmt fotbad som inneholder Epsom salter kan bidra til å lette hevelse. Da slapper også musklene og fremmer avslapning.

Massasje føttene

Be et familiemedlem eller en annen kjær for en fotmassasje. Hvis du aldri har hatt en fotmassasje, vil du bli overrasket over hvor godt det føles. Hvis det er ingen rundt for å gi deg fotbehandlinger, kan du alltids gjøre det for deg selv.

Heve føttene

Ved hjelp av en krakk eller puter, heve bena over din midsection. Sørg for å støtte knærne, eller de vil stivne og føle sår. Hold føttene forhøyet i en halv time eller mer. Om nødvendig, gjenta dette flere ganger om dagen.

Move Your Feet

Hvis du sitte i lange tidsperioder, kan svellingen være forårsaket ved enkel tyngdekraft. Ta hyppige turer for å holde blodsirkulasjonen i gang og prøve å gjøre enkle beinøvelser som inkluderer å plassere deg selv i en tilbakelent posisjon, løfte føttene, og gjør sirkler med anklene. Denne typen trening oppfordrer blodstrømmen og gir væske til å la føttene.

Wear kompresjonsstrømper

Støttestrømper stimulere flyten av blod og lymfe ut av nedre ekstremiteter. Disse kan bidra til å avlaste hovne føtter og holde dem fra hevelse i første omgang.

Unngå Salt

Salt er beryktet for å forårsake kroppen til å holde vann. Redusere saltinntaket kan gjøre en dramatisk forskjell i hevelse i føttene.

Se din lege

Hvis du har blitt skadet og mistenker en forstuet eller brukket fot eller ankel, bruke is og se legen din så snart som mulig.

Du må kanskje diuretika, men det er ikke en god idé å ta dem uten først å snakke med legen din. Visse tilstander som skader eller lymfødem ikke kalle for diuretika og andre helsemessige problemer kan være til hinder for bruk av et vanndrivende. Hvis føttene fortsetter å hovne opp etter å behandle dem eller hevelsen kommer tilbake gjentatte ganger, vil legen trenger å vite om det. Ødem kan være forårsaket av visse lidelser i hjerte, lever, nyrer, lymfesystemet og mer. I slike tilfeller, å behandle tilstanden er viktigere enn å behandle den bivirkning av svellede føtter.