Digidexo.com

Reishi Mushroom Fordeler

Reishi sopp er en type sopp som stengler og caps brukes i urtemedisin for å behandle en rekke forhold. Også kjent under det vitenskapelige navnet Ganoderma lucidum, har reishi sopp blitt brukt i Korea, Japan, Kina og andre deler av Asia i århundrer.

Triterpenes

Forbindelser inne i reishi kjent som triterpenes antas å senke blodtrykket og allergen nivåer og bremse veksten av svulster, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Anvendelser av triterpenes

På grunn av triterpenes, er reishi sopp brukes til å behandle tilstander som høyt blodtrykk, høyt kolesterol, prostatakreft, høysnue og astma.

Polysakkarider

Et annet stoff som finnes i reishi er polysakkarider, som synes å fremskynde produksjon av sykdomsbekjempende hvite blodceller og hemmer viral reproduksjon og tumorvekst, melder Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Påføring av Polysakkarider

Polysakkarider som er tilstede i reishi låne til bruk i å bremse utviklingen av HIV, behandling av helvetesild og andre virale sykdommer, noe som reduserer effekten av nyre- og leversykdommer, og eliminerer symptomene på høydesyke og reduksjon av smerte forårsaket av herpes-infeksjoner.

Time Frame

Reishi sopp er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger som svimmelhet, munntørrhet, neseblod og magesmerter når det brukes over lengre tid (mange måneder eller år), i henhold til de Physicians 'Desktop Reference.

Advarsel

Noen pasienter utvikler alvorlige og potensielt livstruende allergiske reaksjoner på Reishi. Når tatt med blodfortynnende som warfarin, øker reishi risikoen for å utvikle ukontrollerbar blødning, ifølge RxList.