Digidexo.com

Herbal behandlinger for mangel på energi

Herbal behandlinger for mangel på energi blir stadig mer populært som folk streber etter å ta ansvar for sin helse ved hjelp av naturlige metoder. Før du starter noen urte behandling program, derimot, er det viktig å rådføre seg med legen din eller en hederlig herbalist. Noen urter kan være farlig hvis det brukes feil, eller hvis du har visse helseproblemer eller ta visse medisiner. Denne artikkelen fungerer som en oversikt over nyttige urter, ikke som en diagnose eller resept.

Endre din diett

Urter er i hovedsak mat, så endrer maten du spiser kan betraktes som en urtemedisin i seg selv. Bestrebe seg på å spise naturlige, hele matvarer som hele korn, frukt, grønnsaker og rå nøtter og frø. Bearbeidet mat, stekt mat, sukker, sjokolade, brus og koffein kan alle tømme kroppen av magnesium, noe som fører til tretthet. Et dårlig kosthold understreker også binyrene, noe som vil føre til at du føler deg utslitt.

Rå mat og grønne drikker som spirulina vil forsyne kroppen med en lett absorberbare energikilde. Vurdere å prøve sopp ekstrakter fra maitake, reishi eller shiitake. Disse ekstraktene øke din energi samt immunforsvaret og kan være nyttig hvis din mangel på energi skyldes en virusinfeksjon. Fersk grønnsaksjuice er en god kilde til energi også. Ved å legge disse nyttige matvarer og unngå mat som stresser kroppen din, vil du se en dramatisk økning i energinivået.

Noen Herbal behandlinger for mangel på energi

Hvis du, etter at du har justert kostholdet ditt, vil du fortsatt føler behov for urte-behandlinger for mangel på energi, det er nok av alternativer å prøve. En av de mest anbefalte urter for mangel på energi er ginseng (flere arter i Panax slekten). Ginseng har blitt verdsatt i Kina i århundrer som en energigivende tonic. Men du bør ikke ta ginseng hvis du lider av hypoglykemi, høyt blodtrykk eller hjertesykdom.

Lakris er en annen nyttig urte behandling for mangel på energi. Det øker ikke bare energinivå, men det øker din immunsystem også. Det har vært brukt i behandling av adrenal problemer og for Addisons sykdom med hell. Hvis du har høyt blodtrykk eller tar noen medisiner for hjertet ditt, ikke ta lakris.

Grønn te, som en te eller en kapsel, er flott for å øke din energi. Som en varm eller avkjølt te å gi deg en midt på dagen boost, gir det lave nivåer av koffein. Men koffein er ikke dens eneste energikilde. Grønn te har også andre egenskaper i det som øker energi og rev opp stoffskiftet. En fin ekstra fordel hvis du prøver å gå ned i vekt.

Bee Pollen er en fantastisk energi booster også. En ernæringsmessig kraftpakke, gir Bee Pollen alle 22 aminosyrer, B-vitaminer, folsyre, 22 mineraler og mye mer. Start med små mengder derimot, bare i tilfelle du er allergisk. Ørsmå doser av Bee Pollen bygget opp over tid, fra lokale kilder, kan også bidra til å bekjempe sesongmessige allergier.

Andre nyttige urter

Du kan finne andre nyttige urter i blandinger eller du kan ta dem enkeltvis. Du bør alltid følge instruksjonene på pakken om doser. Legge til nye urter, ett om gangen, nøye skrev noen uvanlige reaksjoner. Hvis du opplever problemer, slutte å bruke og ta kontakt med herbalist eller lege.

Vanlige urte behandlinger for mangel på energi er:
Burdock
Løvetann
Fo-ti
Ginkgo
Gotu-kola
Guarana (på grunn av dens innhold koffein)
* Nettles

Space tillegg av nye urter (eller kosttilskudd) om en uke fra hverandre. På denne måten vil du vite om en uvanlig reaksjon er fra en bestemt urt og hvis det skjer kan du slutte å ta det med en gang. I de fleste tilfeller vil du finne at urter er en herlig, trygg måte å behandle mange helseproblemer, blant annet mangel på energi.