Digidexo.com

Vekttap alternativer

For folk som er overvektige eller fete, kan miste vekt være svært gunstig for helse og velvære. Et av problemene mange har med vekttap er å finne et vekttap alternativ som fungerer for dem. Det er mange måter å gå om vekttap, men i siste instans, krever vekttap brenne flere kalorier enn du spiser.

Slanking

Slanking er en ekstremt bred kategori av vekttap alternativer, som alle fokuserer på å endre mat og kaloriinntak som et middel for å oppmuntre til vekttap. To populære slanke alternativene inkluderer low carb dietter, hvor du spiser en stor mengde protein i stedet for karbohydrater, og lite fett dietter, hvor fett, som er høyere i kalorier enn karbohydrater eller protein unngås. Et annet alternativ er måltid erstatninger som Slim Fast shakes, som gir alle de essensielle næringsstoffene kroppen trenger med en minimal mengde kalorier. Enhver slanking plan som reduserer kaloriinntaket kan potensielt være effektive i å skape vekttap: hovedspørsmålet er om du vil være i stand til å holde seg til planen til tross for sult og cravings for matvarer forbudt av planen. For mange mennesker, del kontroll - bare begrense mengden mat spist på hvert måltid og unngå gorging og overspising - kan være et effektivt vekttap metode.

Trening

Utøve og øke fysisk form kan være en god og sunn måte å gå ned i vekt. Å miste vekt består av to grunnleggende deler: kaloriinntak og kaloriforbruk. Slanking kan redusere kaloriinntaket, men med mindre kaloriforbruk overstiger inntak, vil vekten ikke gå tapt. Aerob trening som jogging, sykling og svømming som kan opprettholdes i 30 minutter eller mer er den beste måten å gå ned i vekt, siden de brenner kalorier jevnt i lange perioder av gangen. En grunnleggende øvelse plan for å miste vekt og komme i form bør bestå av 3-4 treningsøkter i uken på minst 30 minutter med aerobic aktivitet; varigheten av aktiviteten bør økes over tid som formen blir bedre. Selv om du ikke er klar til å begynne en full på treningsprogram, gjør en innsats for å holde seg fysisk aktiv ved å gjøre ting som å gå regelmessig, hagearbeid og gjøre husarbeid kan bidra til å brenne noen ekstra kalorier.

Fedmekirurgi

Fedmekirurgi er en kategori av kirurgiske prosedyrer som er utformet for å hjelpe overvektige mennesker ned i vekt. Fedmekirurgi bør sees på som en siste utvei metode for vekttap, og leger vil trolig kreve at pasienter har forsøkt andre vekttap metoder før ty til kirurgi. Vekttap prosedyrer ofte fungere ved å begrense den effektive størrelsen av magesekken, for eksempel runde band kirurgi hvor en liten lomme dannes på toppen av magesekken ved hjelp av et syntetisk bånd, som effektivt kan redusere appetitten og begrense kaloriinntaket. Fedmekirurgi kan være et godt alternativ når vekten presenterer en stor helse bekymring.