Digidexo.com

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere testosteron, men deres rate av produksjonen synker i sine mellom år. Testosteron er avgjørende for en sunn libido og god hud, men det finnes ulemper ved å innføre androgener, mannlige hormoner, inn i kvinnens kropp, inkludert håravfall, ansiktshår og en dypere stemme. Men Dr. Karlis Ullis, medisinsk direktør i Sports Medincine og Anti-Aging Medical Group i Santa Monica, Ca., og en tidligere UCLA Medical School fakultet medlem, mener at middelaldrende kvinner kan ha stor nytte av hormonet testosteron. Ifølge Dr. Ullis er testosteron primordial hormon for å fremme en sexy kropp og sexliv. Når testosteron avtar, som den gjør, som kvinne aldre, tørker huden hennes opp, atrophies hennes skjedeåpningen eller blir betent på grunn av hormonell ubalanse og sex kan være smertefullt. Men mange kvinner velger å øke testosteron naturlig, i stedet for varig injeksjoner eller iført patcher.

Hvordan naturligvis øke testosteron hos kvinner

•  Ta urter, for eksempel klaseormedrue og så Palmetto, som produserer østrogen-lignende effekter. Maca er en annen plante som kan bli tatt, via kapsler eller pulver, som har en positiv innvirkning på endokrine og hypofysen. Den aktiverer hormoner og hjelper deg lage din egen naturlige hormoner. Husk imidlertid at eksperimentere med urter kan være farlig og kontraindisert hvis du har visse allergier eller forhold eller er på medisiner. Rådfør deg med en naturlege og / eller legen din før du begynner urteterapi.

Bruk en av to typer urte kosttilskudd, inkludert ikke-estrogenic urter og phytoestrogenic urter. Ifølge Vitaminer gjerne vite nettsted, ikke-estrogenic urter fungerer best for å gjenopprette hormonbalansen. De ikke-østrogen urter har den kjemiske strukturen av østrogen men produsere gunstige østrogen resultater ved nærende det endokrine system, som balanserer hormon-nivå.

Spis soyaprodukter og øke inntak av fiber for å øke testosteron naturlig. Spis kål, reddiker, neper, biff, brokkoli, rosenkål, østers, hvitløk, egg og blomkål. Prøv å spise noen eller alle disse elementene på en jevnlig basis for å øke testosteron nivået. Den ideelle dietten for å øke testosteron består av høy protein, moderat fett og lite karbohydrater.

Lær at testosteron er laget av kolesterol. Essensielle fettsyrer vil øke testosteron nivåer. Du kan få disse fettsyrene i systemet ved å spise avokado, rapsolje, olivenolje, linfrøolje, peanøtter og fisk. Hvis du ikke har nok av de essensielle fettsyrene i kroppen din, kan du ikke produsere tilstrekkelige mengder testosteron.

Hint

  • Gjør din forskning og snakke med noen --- en helsepersonell eller en naturlege - om ønske ditt trygt og naturligvis øke testosteron.