Digidexo.com

Hjem Løsning for vann vektøkning

Ødem, akkumulering av overskytende væske i legemet, resulterer i vann vektøkning. Ødem symptomer inkluderer hovne ankler, føtter, knær og ben. Andre symptomer inkluderer generell oppblåsthet og et hovent ansikt. Årsaker til vann vektøkning inkluderer alkohol, graviditet, salt mat, stillesittende livsstil og underliggende helsemessige forhold. En effektiv hjemme bøte for vann vektøkning kombinerer en økt væskeinntak, kosttilskudd endringer, mosjon og massasje.

Væsker og kosthold

En effektiv hjemme bøte for vann vektøkning begynner med en økning i daglig vanninntak. Drikkevann øker nyre funksjoner og signaler kroppen å gi slipp på vann det er å beholde. Menneskekroppen beholder ofte vann som selv-bevaring når for mye salt er til stede i kroppen. Urin inneholder også salt, og dette naturlig forekommende salt utløser vannretensjon. Øk vanninntaket for å fortynne saltene og spyle dem ut av blæren. Avstå fra å spise salt mat og legge ekstra salt til maten. En populær hjemme bøte for vann vektøkning er å legge 2 ts. av eple cider eddik til vann to ganger om dagen. Legg honning etter smak å gjøre eple cider eddik vann mer spiselig.

Trening

Trening er et hjem rette for vann vektøkning. Menneskekroppen fordriver vann og utvannet salter gjennom åndedrett. Svette hjelpemidler i relieff fra vannretensjon og den resulterende vann vekt. Svette bærer overskudd av vann og salter ut av kroppen gjennom huden. Hvis det er nødvendig å sitte i lange perioder, stå opp og flytte rundt så ofte som mulig. Bevegelse øker blodsirkulasjonen. Blodsirkulasjonen bærer avfall til excretory systemet. Prop bena opp over hjertenivå mens liggende å tvinge væske som har sammenslåtte i bena mot overkroppen. Sirkulasjonssystemet transporterer overflødig væske til nyrer og blæren for eliminering.

Massasje

Massasje lemmer som påvirkes av ødem mot hjertet for å tvinge overskytende væske i sirkulasjons-systemet. Masser berørte lemmer med varm sennep olje. Hvis ingen sennep olje er tilgjengelig, suge 2 ts. av sennepsfrø i varmt vann inntil vannet avkjøles til en behagelig temperatur. Bruk sennepsfrø vann å massere hovne områder, eller suge kluter i vann og legg dem over hovne områder. Sug kluter i eple cider eddik og plassere kluter enn hovne områder som et annet hjem rette for å eliminere vann vektøkning. Wear kompresjonsstrømper for å hindre væsker fra pooling i bena og å bidra til å bekjempe væskeretensjon.