Digidexo.com

Hvordan bli kvitt fett som henger over nedre del av magen

Hvis det er ett sted på kroppen at flere mennesker ønsker å tone opp enn noen annen, det er den nedre del av magen. Fett akkumuleres og henger over nedre del av magen på grunn av mangel på mosjon og dårlig kosthold. Mens mageøvelser vil gjøre mye for å styrke musklene under fettet, vil du aldri se de musklene mindre du redusere den totale fettinnholdet i kroppen din. Til tross for alle de kjepphest dietter og dyre treningsapparater på markedet i disse dager, den tradisjonelle metoden for å spise et sunt kosthold og trener fortsatt jevnlig den mest effektive måten å gå ned i vekt, i magen og overalt ellers.

Hvordan bli kvitt fett som henger over nedre del av magen

Hva du skal gjøre

•  Velg matvarer med omhu for å redusere kaloriinntaket og øke mengden av næringsstoffer kroppen din tar inn. Spis mye hele korn, magre proteiner, frukt, grønnsaker og andre sunne matvarer. Målet ditt er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker og samtidig beholde en sunn balanse av fiber, kalsium, jern og andre viktige næringsstoffer.

Unngå junk food og usunn sentralstimulerende midler. Mens det er greit å nyte en øl, kan av brus eller pose chips på anledningen, bør disse være strengt "noen ganger mat." Matvarer med høyt sukker-og fettinnhold bør tas ut av ditt vanlige kosthold hvis du prøver å gå ned i vekt og eliminere lavere magefett. Reduser inntak av koffein, fordi det bare øker din energi i korte støt og ikke gir deg de næringsstoffene kroppen din trenger.

Utvikle en konsekvent treningsprogram. Vekt trening er bra, men hvis du egentlig bare å prøve å gå ned i vekt, bør du fokusere på kardiovaskulær trening. Turgåing, jogging, svømming, sykling, inline skating, turgåing og andre fritidsaktiviteter er alle lett gode steder å starte. Du vet du jobber hardt nok hvis pulsen øker og du svetter mye.

•  Vurder å gjøre grunnleggende mageøvelser. Fokuserer ikke bare på nedre del av magen, men på alle musklene i denne regionen. En balansert diett av crunches, sit ups og ben heiser vil hjelpe trene disse musklene slik at når du mister fett, vil magemusklene ser tonet og muskuløs. Husk at mageøvelser alene er ingen erstatning for vanlig kosthold og mosjon.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Leger anbefaler åtte glass om dagen for å holde systemet rent og fri for giftstoffer som gjør miste vekt vanskeligere.
  • Ikke kutt ut enkelte matvaregrupper, som fett eller sukker, helt i din innsats for å miste magefett. Selv disse er avgjørende for å opprettholde en sunn kropp, men de bør inntas i moderate mengder.