Digidexo.com

Sotto Pellet Ufrivillig barnløshet

SottoPelle Ufrivillig barnløshet er et behandlingsregime som kvinner ofte velger som et middel for å lindre menopause symptomer. Billed som et naturlig hormon erstatnings, det også kan brukes av mennesker. Det er ulike hensyn du bør erkjenne før du velger denne behandlingen.

Bakgrunn

SottoPelle er et registrert varemerke for en bestemt type hormonbehandling brukes til å behandle symptomer på overgangsalder hos kvinner og seksuell utilstrekkelighet hos menn. Menopause er overgangen prosess der en kvinnes kropp slutter å produsere egg og hvor kroppen hennes produserer mindre østrogen. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. I sin tur, er SottoPelle et middel naturlig å erstatte de hormoner som kvinnens kropp ikke lenger produserer. Ifølge Gary S. Donovitz, MD, av Donovitz.com, bruker SottoPelle pellets avledet fra naturlige plantekilder for å gjenskape normale hormonnivåer. Disse pellets inneholder både østrogen og testosteron. En sertifisert lege implantater disse pellets under huden, og de gir hormonbehandling i inntil seks måneder.

Fordeler

Ifølge Donovitz, bruk av SottoPelle hos kvinner gir overlegen lettelse fra typiske menopausale symptomer i forhold til konvensjonell hormonbehandling. I tillegg sier Donovitz på sin nettside at i studier SottoPelle hormonbehandling gitt bedre bentetthet vedlikehold og regulering av søvnmønster. Han anbefaler også at menn anser SottoPelle hormonbehandling fordi menn gjennomgå et tap av testosteron som de gamle også, noe som kan føre til en redusert seksualdrift.

Ifølge SottoPelle.com, er bruken av pelletene en bestemmelse som følger etter en sertifisert lege skjermer pasienten og gjennomfører en omfattende gjennomgang av pasientens blod arbeid. Når de er ferdige, bestemmer legen den egnede doseringen av SottoPelle. Legen bør overvåke deg mens du bruker denne hormonbehandling. Den viktigste fordelen at SottoPelle siterer er at fordi det er et implantat under huden, gir behandlingen en vedvarende tilførsel av naturlige hormoner for å hindre "topper og daler" som er felles for andre hormonerstatnings behandlinger.

Ulempene

Ifølge TheMansChoice.com, har produsentene SottoPelle drevet produktet. Gitt at det er en intensiv produkt, må det bli implantert under huden, og kan vise seg å være ganske kostbare. I tillegg hevder at hormonene er i virkeligheten naturlige er litt overtrukket fordi hormoner er avledet fra plante-produkter, og er ikke nødvendigvis laget av pasientens kropp. Den endelige oppmerksom på at TheMansChoice.com gjør er at det ikke har vært omfattende kliniske studier for å teste effekt og sikkerhet av SottoPelle hormonbehandling. En person vurderer å ta SottoPelle bør veie disse alternativene før du bruker dette produktet.