Digidexo.com

Hva slags vekt tap programmer Har Medicaid Cover?

Medicaid er for mange den eneste kilden til helsevesenet dekning. Å vite detaljene i dekning kan være vanskelig for noen; noen fordeler er føderalt mandat, mens andre er opp til statene. Vekttap programmer faller i sistnevnte kategori, og hver enkelt søker dekning trenger å vite hvor du skal lete etter informasjon.

Medicaid og Vekttap

Fedme og overvekt er viktige bidragsytere til en rekke helseproblemer. Men personer med bare tilgang til medisinsk hjelp er gjennom Medicaid-programmet kan ha problemer med å finne informasjon om vekttap eller lederprogrammer gjennom sin dekning. Selv om statlig finansiert, er Medicaid programmer administreres av de ulike statene. Noen aspekter av Medicaid-programmet er uniform av føderal lov, men statene har lov til å bestemme sin egen politikk med hensyn til Medicaid-dekket vekttap programmer.

Vekttap medisiner

Et slikt eksempel ville være vekttap og styring ved bruk av reseptbelagte medikamenter. Ifølge familier USA, "vekt-tap narkotika er en av ni klasser av legemidler som Medicaid programmer kan utelukke fra dekning i henhold til føderal lov." Dette betyr ikke nødvendigvis at de ikke er dekket; i mange tilfeller har statene tatt dekning for disse medikamentene. Staten ved statlige uoverensstemmelser imidlertid gjøre det vanskelig for pasienter som trenger disse stoffene for å vite hvorvidt de har dekning for dem. Medicareinteractive.org gir en oversikt over alle statenes politikk angående dekning for disse medikamentene, og en slik oversikt kan være svært nyttig for enkeltpersoner.

Gastric bypass kirurgi

En annen vanlig prosedyre for vekttap er gastric bypass operasjon. Familier USA påpeker at "føderale Medicaid loven ikke nevner dekning av gastric bypass kirurgi spesielt." Dette kan føre til noen forvirring, og vanligvis dekning for denne prosedyren er vurdert fra sak til sak. Familier USA fortsetter med å si, "Enkeltsaker om Medicaid dekning av gastric bypass kirurgi omfatter generelt beviser at for en bestemt pasient, er medisinsk nødvendig og ikke kosmetisk kirurgi." Hvis gastric bypass kirurgi er nødvendig for deg, er den beste tilnærmingen for å skaffe dekning for å kommunisere med legen din som du sender ditt krav til Medicaid. "Statene kan ikke vilkårlig nekte eller redusere" medisinsk nødvendige prosedyrer, ifølge familier USA, så hvis legen din finner det nødvendig så du bør være i stand til å oppnå dekning.

Sjekk ut din statens retningslinjer

Som du oppsøke dekning for vekttap programmer og prosedyrer gjennom Medicaid, husk at hver stat forvalter sin egen plan. Det vil være retningslinjer som er spesifikke for din posisjon som må vurderes. "For å finne ut mer spesifikke dekningsregler," Medicareinteractive.org anbefaler, "kontakte statens Medicaid kontor." Områdets Medicaid Samordning med del D (fra staten) Figuren gir en kort oversikt over statlige dekning samt linker til lokale kontakter for hver stat. Med bare litt forskning og initiativ, bør du være i stand til å raskt oppdage hvilke ressurser som er tilgjengelige for deg for vekttap etter Medicaid i staten.