Digidexo.com

Slik Cure utvidelse av menns bryst

Slik Cure utvidelse av menns bryst


Male brystforstørrelse, eller gynekomasti, er en tilstand karakterisert ved fettvev i brystområdet som gir inntrykk av brystene. Denne betingelse er ofte relatert til fedme, men kan også være på grunn av et overskudd av østrogen, eller mangel av testosteron i kroppen. Sykdommen fører ofte til sjenanse for de rammede, på grunn av den sosiale stigma festet til utseendet mannlige bryster. Det er imidlertid flere effektive behandlinger og kurer for forstørrede mannlige bryster.

Slik Cure utvidelse av menns bryst

•  Sjekk dine medisiner. Spør legen din om bivirkninger av eventuelle medisiner du tar. Visse antibiotika, antidepressiva, hjertemedisiner og angstdempende medisiner kan føre til forstørrede mannlige bryster.

Ikke ta steroider eller menneskelig veksthormon. Disse kan bidra til mannlig brystkreft utvidelse. I tillegg kan street stoffer som marihuana, heroin og amfetamin føre til mannlig brystkreft utvikling. Alkoholforbruket har vist seg å være en medvirkende faktor i noen tilfeller.

Har hormon og skjoldbrusk nivåer sjekket. Hvis det er en ubalanse i enten kan behandlingen lindre tilstanden. Prøv aktuell DHT (dihydrotestoterone) gel hvis tilstanden er fullt utviklet. Denne gel er ment å øke testosteron nivåer. Har tester for å utelukke Klinefelters og Gilberts syndromer. Begge har vært knyttet til forstørrede bryster hos menn.

•  Ta kosttilskudd som reduserer kroppsfett, som krom picolinate, grønn te ekstrakt, capsaicin og B-kompleks vitaminer. Disse urtene hjelpe å bli kvitt overflødig fett som bidrar til forstørrede bryster hos menn.

Øvelse fire eller flere ganger per uke. Fokus på vekt-trening øvelser som fokuserer på brystkassen, som presser og fluer. Bygge underliggende muskel vil bidra til å øke stoffskiftet og brenne fett.

Øk forbruket av sunn, fettfattig mat som grønnsaker, frukt og magre proteiner. Eliminer brød, pasta, poteter og bearbeidet mat. Å miste vekt vil redusere prominence av dine mannlige bryster.

få kroppen brytes for å fjerne overflødig kroppsvekt og giftstoffer. Få en kroppsinnpakning en gang i uken for å fremme hud innstramming, som vil minske synligheten av mannlige bryster.

Tenk kirurgi. Hvis du har prøvd alternative metoder og tilstanden vedvarer, snakke med en plastisk kirurg om dine alternativer. Vanligvis innebærer kirurgi fjerne kjertler og fettstoffer brystvev. Prosedyren utføres vanligvis i narkose, og kan innebære omfattende helbredende tid.