Digidexo.com

Hvordan Mix Phentermine & Lexapro

Phentermine er et stoff som vanligvis foreskrevet som en appetitt suppressant å hjelpe pasienter i å miste vekt. Fentermin er den mest foreskrevne og oftest påtruffet diett pille på markedet i dag, i henhold til US Drug Enforcement Administration. Lexapro er en antidepressant i en gruppe legemidler som kalles selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Det påvirker kjemikalier i hjernen som kan bli ubalansert og forårsake depresjon eller angst, som det fremgår av narkotika. Com. Noen pasienter er nå på Lexapro mot depresjon eller angst, og vil begynne å ta Phentermine for vekttap. Andre vil ta en kombinasjon av de to, som har blitt rapportert av leger for å arbeide sammen for å hjelpe pasienter i å miste vekt, siden de begge påvirker sentralnervesystemet.

Hvordan Mix Phentermine & Lexapro

•  Ta kontakt med en lege som vil foreskrive Lexapro. Hvis du er kvinne, kan du snakke med din nåværende OB / GYN eller du kan søke gjennom gule sider eller internett og finne en familie lege.

Du trenger å møte med legen og forklare eventuelle følelser av depresjon eller angst du merker. Du kan forholde seg til legen din at du har forsket på SSRI og har funnet ut at du liker de vurderinger av Cipralex. Snakk med legen din for å finne ut om denne medisinen dekker dine behov og arbeider sammen med din medisinske historie.

Finn en lege som vil foreskrive phentermine. Appetittdempende midler er vanligvis foreskrevet av allmennleger eller Family Physicians. Hvis du har en, ta kontakt med legen og diskutere problemer du opplever å miste vekt.

Adipex, også kjent under det generiske navnet Phentermine, er den vanligst foreskrevet av leger, og det anbefales for kortsiktig bruk. Hvis du er ny til ditt område, eller har ikke sett en lege i noen tid, kan du snakke med venner eller naboer for å få en henvisning til en familie lege, eller ringe et lokalt sykehus og be om en lege henvisning.

Ta din resept til et apotek. Når legene har foreskrevet medisiner, må du ha dem fylt. Du kan ta resept til et lokalt apotek, som kan mange ganger bli funnet i din lokale matbutikk.

Det kan være lurt å be apoteket å ringe din helse forsikringsselskapet og finne ut om de medisiner er dekket, slik at du kan betale en redusert avgift. Du bør også snakke med apoteket personalet om eventuelle advarsler forbundet med å kombinere medisiner.

Hint

  • Søk på internett eller lokale gule sider for å finne en lokal lege.
  • Sjekk med legen din for å fastslå eventuelle bivirkninger kan oppstå.