Digidexo.com

Testosteron behandlinger for menn

Testosteron er et hormon som hjelper deg å opprettholde bentetthet, muskelmasse, riktig fettfordeling, sexlyst og sperm produksjon. Testosteronnivå kan avta på grunn av alder eller sykdom. Testosteron terapi kan bidra til å gjenopprette testosteron nivåer til normalområdet for din alder. Testosteron er administrert gjennom et skudd, gel eller munn (kinnet) levering. Det kan ikke tas oralt på grunn av den høye risiko for skader på leveren.

Testosteron Shots

Testosteron skudd er gitt i legens kontor hver to til fire uker. Du kan ikke være i stand til å ta testosteron hvis du tar Coumadin, steroider, insulin eller andre diabetes medisiner. Testosteron injeksjoner kan forårsake nummenhet, prikking, smerter på injeksjonsstedet, bryst hevelse, angst, depresjon eller hodepine. Disse ekstra bivirkninger kan forekomme: rask vektøkning, skjelettsmerter, hukommelsesproblemer, muskelrykninger, kvalme, magesmerter, gulsott og tap av appetitt. Testosteronbehandling anbefales ikke hvis du har mannlig brystkreft eller noen annen type kreft. Du kan ikke være i stand til å ta testosteron hvis du har nyresykdom, leversykdom eller hjertesykdom.

Testosteron Gel

Androgel er en testosteron gel som skal brukes til huden din etter du dusjer om morgenen. Tømme innholdet i gel pakke i hånden din og spre den over ren, tørr hud på magen, overarmene eller skuldrene. Vask hendene godt med såpe og vann etter bruk. La gelen tørke før påkledning. Unngå bading eller dusjing i seks timer etter påføring Androgel. Den testosteron i Androgel kan føres gjennom hudkontakt med det behandlede området, så unngå hud til hud kontakt med kvinner og barn. Testosteron kan være skadelig for dem, spesielt gravide og fosteret. Du bør ikke bruke testosteron gel hvis du har prostatakreft. Mulige bivirkninger inkluderer leversykdommer, prostata sykdom og brystkreft.

Bukkal Testosteron

Striant er en buccal system for levering av testosteron. Kinn betyr medisinen absorberes gjennom kinnet eller tyggegummi. Du skal ikke tygge eller svelge Striant. Trykk på en Striant tablett mot tannkjøttet og la den på plass. Du må skifte tabletten hver 12. time og bruke den nye tabletten til motsatt side av munnen. Hvis Striant tablett faller av i løpet av åtte timer, erstatte den med en ny og gjenoppta din neste regelmessig dose. Hvis tabletten faller av mellom åtte og 12 timer etter at du har brukt den, erstatte den med en ny og hoppe din neste regelmessig dose. Striant kan gi irritasjon i munn og tannkjøtt, hodepine og en bitter smak i munnen. Striant har de samme risiki i forbindelse med andre former for terapi testosteron som økt risiko for cancer og leversykdom.