Digidexo.com

Effektive Teen Dietter

Effektive Teen Dietter


Vekttap er en forsøke som ikke bør tas lett på. Teenage vektøkning og påfølgende psykologiske implikasjonene av økt kroppsmasse kan betraktes som en voksende epidemi. Når du forsøker et program for å redusere kroppsvekt og øke generell helse, bør du oppsøke lege eller helsepersonell for å riktig forstå kroppens begrensninger. Forstå virkninger på kropp og sinn når gjennomføre en diett, og dermed en øvelse regiment i tillegg, kan øke produktivitet og suksess med vekttap mål.

Porsjonsstørrelsen

Når du nærmer deg en diett program, er den enkleste og mest gunstig innledende skritt å undersøke hvor mye av en bestemt parabolen blir nå spist. Evaluering av eksisterende matvaner og relative porsjonsstørrelser kan redusere overflødig kaloriinntak som ofte fører til vektøkning. Se hva du spiser kan være vanskelig når du starter ut på å endre en livsstil. I stedet redusere deler av et bestemt måltid og engasjere seg i den fryktede kalori telling som bidrar til å sette opp positiv forsterkning og merkvektendring.

Mat Selection

Det kan ikke komme som noen overraskelse at det du spiser har stor innvirkning på ikke bare vektøkning, men så vel som kroppsbilde og følelser knyttet til matvaner. Kutte ut matvarer som er "lett", slik som rask mat, eller de fra en boks eller mikrobølgeovn, og erstatte dem med frisk frukt og grønnsaker kan øke suksessen av en diett.

Overgangen fra tunge kjøtt som biff og svinekjøtt til slankere kjøtt, som fisk og kylling, også øke suksessen for å miste vekt. Når du spiser, gjør en stor forskjell i hvordan maten er lagret og behandlet, så mellomrom ut fire mindre måltider utover dagen (hver tredje time eller så) og sørge for å spise tunge måltider tidligere på dagen kan forbedre ikke bare din helse, men energinivået i løpet av dagen.

Trening

Mens endre landskapet på en spisemiljø bidrar sterkt til vekttap, mosjon og aktivitetsnivå supercharge en sunn livsstil. Gre et treningsprogram to til tre dager i uken med en sunn livsstil endring kan øke vekttap og hjelpe tenåringer over platåer og åsene for å miste body mass.

Kontakt lokale treningssentre for personlige trenere, eller online ressurser som tilbyr treningsprogrammer som passer kroppstype, treningsnivå og engasjement. Deltagelse i en øvelse i tandem med et program for ernæring setter opp ungdoms for suksess.

Bekymringer og forsiktighetsregler

Det er verdt å nevne noen av de oftest nærmet løsninger til vekttap: kjepphest dietter, sult, avføringsmidler og slankepiller. Hver av disse alternativene har sine egne farer, alt fra manglende ned i vekt, til systemisk og vevsskade. Når man snakker om å foreta seg noe program, forstår farene og fordelene ved dem. Hvis man følger et sunt kosthold og konsekvent trening plan gir treg, trygg vekttap som bedrer helsen over levetiden.