Digidexo.com

Om Flytende Vitaminer

Om Flytende Vitaminer


Mange tror at ved å ta vitaminer i flytende form, vil de oppleve bedre mineral absorpsjon. Dette i sann til en viss grad, men flytende form kan være en bedre medium for bare visse mineraler. På grunn av sin enkle inntak, flytende vitaminer nytte dem som har en tøff tid å ta piller og kapsler. De er mer effektive for folk som mage-systemet har blitt kompromittert og kan ikke effektivt bryte ned komprimert materiale. Flytende vitaminer er praktisk, fordi de ikke krever vann og kan være tilgjengelig i spray former.

Mineral Absorpsjon

Selv væsker er vanligvis absorberes mer hensiktsmessig enn faste stoffer, dette betyr ikke nødvendigvis at flytende vitaminer levere høyere absorpsjon. Problemet er at flytende vitaminer har mindre innhold av mineraler enn vitaminer i tablettform, slik at når væsken har høyere og raskere absorpsjon, er det ikke nødvendigvis er mer fordelaktig. Det kan imidlertid vitaminer som B12 og folinsyre som naturlig leveres i små doser bli bedre inntas i væskeform.

Enkel Levering

For de som har problemer med å svelge piller, slik som småbarn og eldre, flytende vitaminer gir en uanstrengt alternativ. Selvfølgelig, hvis en pjokk har lite samordning, kunne flytende vitaminer bli rotete. Den beste måten å håndtere en potensiell katastrofe er å skje fôr vitamin til pjokk. Litt rot er en liten pris å betale for å unngå kvelningsfare.

Tarm Enkel

Noen mennesker har ikke noe problem med å svelge piller, men kan ikke være i stand til å fordøye pillen når det er inne i tarmen. Dette er en vanlig tilstand hos mennesker som lider av divertikulitt, hvor de skarpe kantene på pillen kan føre til alvorlige betennelser og selv blødning. Flytende vitaminer er mindre aggressiv mot mennesker med slike forhold.

Ingen vann som trengs

Som er ikke nødvendig vann for å svelge flytende vitaminer, de kan tas hvor som helst. Dette gir grenseløs bekvemmelighet til personer som ikke kan være i stand til å få seg et glass vann, inkludert eldre og små barn. Det må tas i betraktning, men at flytende vitaminer ofte har høyt sukkerinnhold, som er lagt til av produsentene for å maskere smaken.

Portabilitet

Lugging rundt en glassflaske på 150 vitaminer kan være skjerpende og bråkete. Flytende vitaminer, spesielt hvis de er isolert innenfor en slank plastflaske, er lett transportable. Nye metoder for flytende vitamin levering er under utvikling. Den ene er den sprøyte versjon, som følger med pumpe handling og absorberes direkte gjennom kontakt med tungen eller med noen del av den indre munn.