Digidexo.com

Bivirkninger av Amioderone

Amiodaron er en resept antiarytmika medisin som styrer hjerteslagene og deres rytmer. Den viktigste funksjonen til amiodaron er å opprettholde vanlige hjerteslag for folk som har farlige hjerterytmen tilstander som involverer ventriklene, hjertekamrene som gjør at blodstrømmen. Det er vanlig å behandle vilkårene for ventrikkelflimmer og ventrikkeltakykardi. Som med alle typer medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med bruk av amiodaron.

Forsiktig

Før du forsøker å ta amiodaron, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du har spesielle pre-eksisterende forhold. Disse forholdene omfatter enten lavt eller høyt blodtrykk, astma eller andre typer luftveislidelser, leversykdom, skjoldbrusk problemer, dårlig syn og ubalanse av elektrolytter (som redusert magnesium eller kalium nivåer i blodet). Det samme gjelder for personer som har enten en defibrillator eller en pacemaker i brystet.

Kvinner som er gravide anbefales mot å bruke amiodaron uten først å konsultere sine leger. Dette skyldes det faktum at amiodaron kan potensielt forårsake skade på det ufødte barnet. Det er også anbefalt at ammende mødre ikke bruke amiodaron, som det kunne finne sin vei inn i morsmelk og forårsake skade på barnet.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk amiodaron. Virkning er uregelmessig hjerterytme (som blir verre); følelsen av å måtte besvime; treg, pounding eller raske hjerteslag; prikking, smerte, svie eller nummenhet i hender eller føtter; tynt hår; blir for kaldt eller for varmt; vekttap; overdreven svetting; uregelmessig menstruasjon hos kvinner; hals hevelse (kjent som struma); mørkere urin; gulsott; kortpustethet; brystsmerter; hoste, piping i brystet; verkende bak øynene; hodepine; hoste opp blod og hevelse.

Hvis en av disse forekommer, slutte å ta medisinen umiddelbart og oppsøke lege.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er en mulig bivirkning av amiodaron. De som opplever tegn på allergisk reaksjon bør søke legehjelp umiddelbart. Disse reaksjonene omfatter bryte ut i elveblest, har en hard tid puste, og tunge, lepper, hals eller hevelse i ansiktet. Selv om disse reaksjonene skje måneder etter opprinnelig amiodaron, kan det være en kobling. Oppsøk lege og gi råd til de som behandler deg av amiodaron dosering.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av amiodaron er sannsynlig å være mild, og bør avta på egen hånd raskt. Disse bivirkningene er utmattelse, følelse ør, svimmelhet, søvnløshet, koordinering tap, svakhet, følelse av prikking og varme, rødhet i huden, kaster opp, magesmerter, kvalme, appetitt tap og forstoppelse.

Overdose

Skal en individuell mistanke om at han kan ha overdose på Amiodaron, bør han søke øyeblikkelig legehjelp. Noen tegn på Amiodaron overdose inkluderer å bli ør, besvimelse, lavere hjertefrekvens og følelsen veldig svak.