Digidexo.com

Hvordan få folk opp i vekt?

Hvordan få folk opp i vekt?


Du kan finne at økende vekt er like vanskelig som å miste vekt. Begge krever å se på hva du spiser. Folk kan legge pounds til sin ramme ved å spise et overskudd av fast food, kaker, kjeks, godteri og smultringer. Et usunt kosthold kan også føre til dårlig helse. WebMd.com, sier at folk som spiser et dårlig kosthold øker risikoen for kreft, hjertesykdom og hjerneslag. En sunnere måte å gå opp i vekt er å gjøre kosten justeringer slik at du fortsatt få alle de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere.

Hvordan få folk opp i vekt?

•  Legg opp til 1000 kalorier til ditt daglige kosthold slik at du få vekt. Det er 3500 kalorier i £ 1 av vekt. Ved å spise 500 kalorier ekstra per dag i syv dager, vil du få £ 1. Doble kalorier for en 2-kilos vektøkning per uke.

Konsumere mat høyt i kalorier og næringsstoffer. Unngå mat med høyt sukker og fett. Har hvert måltid inneholder protein, karbohydrater og fett. Spise umettet fett som olivenolje og rapsolje. Inkludere protein fra belgfrukter, kylling, kalkun og fisk og komplekse karbohydrater som hele korn brød og hel-hvete pasta. Legg ost til egg, grønnsaker, pasta, gryteretter og supper. Forbered potetmos og supper med tørrmelk. Spise tørket frukt i stedet for fersk frukt og velge helmelk enn skummet melk for å få ekstra kalorier.

Spis større porsjoner eller forbruke mer hyppige måltider per dag, slik at du når ditt ekstra kaloriinntaket.

drikk kalorier på dager når du ikke føler for å spise et måltid. Supplere din diett med en vektøkning shake som er høy i vitaminer, mineraler, proteiner og kalorier.

Stick til en styrke trening diett for å unngå å få fett. Styrketrening vil tone kroppen din og bidra til å vende kalorier i en muskel. Muskler veier mer enn fett, men du vil ikke se fett. Bruk tunge vekter fordi jo mer du skatt musklene, jo mer muskelvev og vekt du får. Utføre øvelser som bruker flere ledd som knebøy, benkpress, dips, markløft og overhead presser. Treningsøkt tre ganger per uke på ikke-påfølgende dager.

Få åtte timer søvn per natt, slik at du kroppen har tilstrekkelig tid til å gjenopprette og fylle seg selv.