Digidexo.com

Hvilke vitaminer er bra for menn?

Vitaminer er gunstig for både menn og kvinner. Menn er forskjellige fysisk fra kvinner, og de lever ulike livsstiler. Det er spesifikke vitaminer som kan være til nytte for deres behov.

Hair

Biotin er en form for vitamin B som hjelper med hår helse. Menn er ofte utsatt for hårtap, noe som gjør biotin en gunstig vitamin.

Prostata

Prostata er en kjertel som ligger foran endetarmen. Det er ansvarlig for riktig semen produksjon og strømmen av fluider fra kroppen. Betakaroten er et vitamin som er gunstig for prostata helse.

Vekt

Vitamin B2 er også kjent som riboflavin. Dette vitamin hjelper kroppen å bryte ned glukose og fett til energi som kan holde vekten nede.

Bones

Menn må holde sine bein sterk akkurat som kvinner gjør. Vitamin D kan hjelpe denne prosessen fordi det letter absorpsjonen av kalsium i knoklene.

Muscle

Vitamin B1 er også kalt tiamin. Dette vitamin er spesielt bra for menn som er kroppsbyggere som det hjelper med proteinsyntese som kan føre til muskelvekst.

Anti-oksidanter

Vitamin A, vitamin C og vitamin E er anti-oksiderende vitaminer som kan hjelpe menn å unngå infeksjoner og gjenopprette fra forkjølelse raskere.