Digidexo.com

Spesifikasjoner for audiometric Booths

Spesifikasjoner for audiometric Booths


Audiografer bruke audiometriske boder for å skape et kontrollert miljø hvor du nøyaktig teste en pasient hørsel. Selv om en audiograf jobber i et rolig legekontor kan være i stand til å teste noens hørselen effektivt uten en lyd messe, vil et kontor i nærheten av en konsistent støykilde krever en messe for å sikre nøyaktig testing.

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) setter spesifikasjonene som en audiometric lyd messe må oppfylle for å filtrere ut bakgrunnsstøy effektivt, og dermed skape en god testing miljø.

Lydtrykknivå Krav

Ifølge OSHA, den primære spesifikasjon for en audiometrisk lyd standen er at det reduserer bakgrunnsstøy er tilstrekkelig til å sikre effektiv testing. Støynivået i boden målt i lydtrykknivå må være under bestemte nivåer på et spekter av frekvenser. For å oppfylle spesifikasjonene, omgivelsesstøy ved 500 og 1000 hertz (Hz) må være under 40 desibel, ved 2,000 Hz, må det være under 47 desibel, ved 4000 Hz, må det være under 57 desibel, og ved 5000 Hz, må det være under 62 desibel.

Testing Utstyr

For å sikre lydtrykknivåer innenfor en audiometriske tester messe oppfyller spesifikasjonene, må de måles med utstyr som oppfyller visse standarder. Utstyr måling må oppfylle American National Standards Institute (ANSI) standarder for støymålere og for oktav, halv-oktav og tredje oktavbånd filtrering.

Test Frequency

Omgivelses lydtrykknivå innenfor en audiometric lyd messe avhenger mer enn bare messe konstruksjon. Det avhenger også av omgivelsene. For eksempel har noen bedrifter bruker mobile audiometriske tester enheter. I et slikt tilfelle, blir lyden standen plassert inne i en varebil, og lydtrykknivåer bør testes hver gang van-flyttes til et nytt sted. I et annet eksempel, noen store butikker som Costco har audiometriske lyd boder på stedet. Disse bør testes regelmessig gjennom hele dagen fordi miljømessige støynivåer kan variere.