Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av voks buildup i øret

Hvordan bli kvitt av voks buildup i øret


Ørevoks holder øret trygt fra skitt og rusk ved å holde skitt fra å gå ned i det indre øret. Ørevoks kan være hard eller myk og vanligvis arbeider seg ut av øret på egen hånd. Men hvis overproduksjon av ørevoks oppstår eller ørevoks er svært vanskelig, kan voks buildup utvikle seg i øret, forårsaker en plugget opp øret. Et øre som er tilstoppet med ørevoks kan forårsake smerte og svimmelhet, så det er best å bli kvitt overflødig voks buildup.

Hvordan bli kvitt av voks buildup i øret

Tegn mineralolje i en pipette så dropper er fylt halvveis. Legg deg ned så øret med overdreven ørevoks er vendt mot taket. Drypp fire dråper mineralolje inn i ørets åpningen, slik at øret som vender mot taket.

tillater at mineraloljen til å dryppe ned i øregangen i tre til fem minutter. Deretter sitte opp og bøye hodet slik at øret med overdreven ørevoks vender ned. Bruk vaskeklut til å tørke bort mineralolje som det drypper ut av øret.

Fyll pipetten halvveis med hydrogen peroxide. Legg deg ned igjen så de berørte øret er vendt mot taket. Plasser tre dråper av peroksyd i øret og tillate dråpene å renne ned inn i ørekanalen slik at løsne noen overdreven ørevoks som gjenstår.

Sitt opp og tørk øret åpning med bomullspinner for å tørke vekk overdreven ørevoks som det kommer ut av øret. Bytt til rense bomullspinner og holde tørke bort ørevoks, tar seg ikke å sette bomullspinne inn i ørekanalen.

Plasser tre dråper rubbing alkohol i øret fungere som et tørkemiddel for å fjerne fuktighet fra peroxide eller olje. Vipp øret opp, så ned slik at alkohol kan renne ned i øret, deretter ut igjen. Tørk bort med en vaskeklut.

Hint

  • Kommersielle ørevoks-fjerning produkter er tilgjengelig for bruk i hjemmet.
  • Se en lege for vedvarende problemer med ørevoks fordi disse problemene kan tyde på andre øret helsespørsmål.
  • Du må aldri stikke gjenstander inn i øret i et forsøk på å fjerne ørevoks.