Digidexo.com

Slik feilsøker en Elkay

Slik feilsøker en Elkay


Elkay begynte å lage kommersielle rustfritt stål vasker og kraner i 1920, og nå har forgrenet seg til kommersielle vannfontener og kjølere. De har også lagt kraftige enheter for bruk i ekstremt høyt trafikkerte områder, tamper-proof kjølere og sensor-aktivert fontener. For Elkay fontene eller kjøligere trenger reparasjon, feilsøke den første til å spare tid og problemer.

Slik feilsøker en Elkay

•  Inspiser tuten for å avgjøre om fontenen kontinuerlig lekker fra tuten, en av de mer vanlige problemer som fontener alder. Se etter eventuelle sprekker i tuten åpningen eller brukket av og skadet tut skjold. Hvis du finner tuten er i god form, fontenen mer enn sannsynlig har en dårlig regulatoren, som kontrollerer strømmen av vann når du trykker på bar eller knapp. Finn modellnummeret og ringe Elkay for en erstatning, siden disse ikke repareres.

Se etter intern lekkasje, som vanligvis oppdaget når vannbassenger på gulvet foran fontenen. Åpne panelene på enheten og inspisere push-in fittings, kjøletanken, og renne pakning. Dette er de vanlige synderne.

Kontroller sømmen på kjøletank. Bruk fingrene og kjøre dem langs hele lengden av sømmen, følelse for enhver separasjon signalisert ved nærvær av vann. Føler hele avløps pakning og beslag for tilstedeværelsen av vann. Ring Elkay med modellnummeret og få disse erstatninger.

Bestem er kulere eller fontene som ikke kjøling. Sjekk de enkle, rimeligere komponenter først før du ringer en nedkjøling spesialist. Start med termostat, og bekrefte at det er funksjonelt.

Test releer og andre elektriske komponenter for overbelastning. Ringe en tekniker hvis du oppdager en kjølevæske lekkasje, eller andre nedkjøling komponent, må testing og erstatte.

Kontroller kald termostat hvis enheten kompressoren går hele tiden og vil ikke slå seg av, og vannet er kaldt. Koble fra enheten, og bruke en ohm meter for å sjekke termostaten. Hvis ohm meter avslører at termostaten er åpen, må du bytte termostat.

Ring en oppvarming og air condition spesialist for å komme og sjekke ut enheten kompressor, hvis kompressoren ikke vil gå av, men vannet vil ikke bli kaldt. Mer enn sannsynlig at kompressoren er ute av kjølevæske.

Kontroller magnetventilen, hvis fontenen fortsetter å kjøre vann etter at du slipper baren eller knapp som gir deg vann. Trå baren eller knappen fullt og fast; så, la det gå. Koble fra enheten mens vannet fortsatt kjører. Hvis enheten fortsetter å kjøre, er magnet fast i "On" posisjon og må skiftes ut.

Hint

  • Hvis enheten kompressor er varme opp, erstatte den; hvis det er iskaldt opp, fylle det med kjølevæske.
  • La all kjøling deler erstatning til en lisensiert nedkjøling spesialist.