Digidexo.com

Virkninger av Hard Liquor

Virkninger av Hard Liquor


Å drikke brennevin kan være en hyggelig aktivitet som løser deg opp. Det er imidlertid også negative fysiske effekter av brennevin. Ved inntak av alle typer alkohol, er det alltid viktig å drikke ansvarlig.

Effekter på kroppen din

Hard brennevin er sentrale nervesystemet depressiva som er raskt absorbert i blodet. Enzymer i leveren forbrenne en liten mengde alkohol, og de resterende alkohol sprer i hele kroppen din. Jo mer brennevin konsumert, er den mer intens kroppslig reaksjon.

Fysiske reaksjoner

Forbruker brennevin vil slappe av deg, og kan gjøre at du føler deg opprømt. Forbruker store mengder brennevin vil også gjøre at du mister kontrollen over musklene og føler deg svimmel. Oppkast fra drikking er kroppen din signaliserer til deg at du har for mye alkohol i blodet. Hard brennevin dehydrates du også, og det er derfor å drikke store mengder brennevin resulterer i en hodepine, kvalme og munntørrhet - kollektivt kjent som en bakrus - flere timer etter at brennevin har blitt konsumert.

Personlige faktorer

Virkningene av hardt luten er ikke begrenset til den mengde som forbrukes. Hard brennevin påvirker alle forskjellig basert på mange ulike faktorer, blant annet kjønn, alder, rase, etnisitet, frekvensen av brennevin forbruk, narkotika eller reseptbelagte medisiner bruk, mengden mat spist før og under drikking, familie alkohol historie og fysisk tilstand.

Å drikke mens gravide

Forbruk av alkohol, for eksempel brennevin, når som helst under svangerskapet, kan være svært skadelig for babyen. Et foster 'hjernen utvikler seg gjennom hele svangerskapet, og alkohol kan føre til at barnet blir født med psykisk utviklingshemning.

Øl og vin Sammenligninger

Virkningene av alkohol er basert på mengden av etanol forbrukt, og ikke varierer avhengig av den type drikk. For å sammenligne, 1,5 gram av brennevin inneholder samme mengde alkohol som 12 gram av øl og 5 gram av vin.