Digidexo.com

Barrett Sykdommer Diet

Barrett sykdom, også kalt Barretts spiserøret, fører til endringer i sminke og farge av cellene lining nedre spiserør grunn av acid reflux. Barrett sykdom er en sjelden komplikasjon av kronisk gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Folk diagnostisert med Barretts har en liten, men økt risiko for å utvikle esophageal kreft. Dietten for de som lider av Barrett sykdom er den samme som diett for GERD.

Diet Retningslinjer

En diett som vil gagne en Barrett sykdom reduserer eller eliminerer matvarer som øker syreproduksjonen i magen og fremmer generell helse. Ifølge Acid Reflux Connection, healthcentral.com/acid-reflux, syre-produserende matvarer og drikkevarer som bør være begrenset, hvis ikke kutte helt ut, er de som "inneholder koffein, sjokolade, peppermynte, peppermynte og alkohol." Koffeinfri kaffe bør også tas med måte eller ikke i det hele tatt.

Spis mat som er høy i komplekse karbohydrater som brun ris, hele korn brød og hele korn pastas.These matvarer er lett for magen å fordøye, og de kan absorbere noe av det overskytende syre som produseres under fordøyelsen. Grønnsaker som er naturlig lav i syre er mindre sannsynlighet for å forårsake reflux. Low-syre grønnsaker inkluderer gulrøtter, bønner, bakte poteter, kål, grønne bønner og brokkoli. Individuelle lider kan finne at en grønnsak som er generelt trygt forårsaker acid reflux. Prøv små porsjoner av de grønnsakene du liker best å finne de som ikke gir deg sure oppstøt. Unngå rå løk og grønnsaker som er frityrstekt.

Magert kjøtt som kylling, fisk, fettfattig kjøttdeig og London Broil er alle generelt trygt valg for Barrett sykdom lider. Fet eller bearbeidet kjøtt som bacon, pølser, pølse og pakket lunsj kjøtt bør unngås. Som tilfellet er med grønnsaker, bør små potions av dine favoritt magert kjøtt tas prøver å sørge for at de ikke utløser acid reflux i deg.

De fleste frukter er lav i syre. Bananer og epler er blant fruktene minst sannsynlige til sak syre reflux.Exceptions er appelsiner, sitroner, grapefrukt, ananas og tomater. Disse er kjent for å forårsake refluks og bør brukes sjelden, om i det hele tatt.

Barrett sykdom allergikere flest tåler magre meieriprodukter som skummet melk, fløte ost og feta eller geitost. Soy-baserte oster og melkeprodukter kan være et godt alternativ å prøve hvis din favoritt meieri produkt gir deg reflux. Eggeplommer er best unngås, selv om eggehviter og egg substitutter kan spises.

For din søt tann, kan du prøve lav-fett frossen frukt yoghurt og smoothies. Vann er den beste drikken for noen med Barrett sykdom.

Hvordan du spiser

For en Barrett sykdom lidende, når og hvordan du spiser og hva du gjør etter måltidet er like viktig som hva du spiser. Spis små måltider av 300 til 400 kalorier i løpet av dagen. Mindre måltider er lettere å fordøye, og skaper mindre magesyre enn store. Stå oppreist i minst 45 minutter etter hver meal.Try å fullføre den siste måltid på dagen i minst tre timer før du legger deg til å sove for natten. Noen lider finner heve fronten av sengen sin 8 til 10 inches av gulvet bidrar til å holde magesyre fra å angripe deres spiserøret i løpet av natten.