Digidexo.com

Hvordan skal bore Brilleglass

Hvordan skal bore Brilleglass


Uten innfatning brilleglass holdes på plass med et stykke gjennomsiktig nylon wire, lik fiske streng eller med skruer. Skruen fatning er laget ved å bore et hull i linsen og er også kalt en boremontering. Disse brillene er laget ved å feste de to sidestykkene, eller templer og rammen direkte til linsene gjennom hullet. Optikere bruke datastyrte verktøy, robotikk eller spesielle håndverktøy til å bore hull i linser. Lære å bore linsehull for hånd tar tid og praksis.

Hvordan skal bore Brilleglass

Boring av Hånd

tape malen, den buede enhet som du lå på forsiden av objektivet for å posisjonere bore guide. Ifølge Eyecare Business Magazine, bore kits kommer med maler som er litt buet, ligner på en vinge.

•  Plasser den opprinnelige linse mønster som ble brukt til å lage linsen på toppen av linsen du boring på plass av en mal. Mange ganger linsen mønsteret har små hakk i plast hvor borehullet er plassert. Mark gjennom hakk med en penn eller markør til dot hvor du skal bore.

Bruk friske, skarpe borekroner. Boring med gamle biter fører linsen for varme og fører til sprekkdannelser. 20/20 Magazine bemerker at felles, grunnleggende hånd bore kits kommer med minst 10 forskjellige biter.

Trykk boret inn i linsen der du bestemmer for å plassere skruehullet. Kjør øvelsen så fort som mulig og presse borekronen inn i linsen sakte men bestemt. Kjøre drill raskt bidrar til å unngå overoppheting.

Stopp drill så snart du har boret helt gjennom linsen og trekk litt tilbake sakte. Gjenta med den andre linsen.