Digidexo.com

Mat å spise eller unngå å reversere Osteoporose

Osteoporose rammer så mange som 10 millioner mennesker i USA alene, først og fremst kvinner. Forskere spekulerer i at det kan være en sammenheng mellom den maten vi spiser og den statistiske økningen av denne tilstanden. Opprette et riktig kosthold, spesielt for postmenopausale kvinner, er et skritt i å unngå eller muligens reversere osteoporose.

Risikofaktorer

Blant risikofaktorer er en familiehistorie med osteoporose, en liten kropp ramme, asiatisk eller kaukasisk bakgrunn og røyking.

Symptomer

Osteoporose påvirker kroppens evne til å erstatte bein etter det aldre og tilbyr svært få merkbare symptomer. Bukking av ryggraden og bein som brytes lett er ofte den eneste indikasjonen.

Vitamin D

En studie antyder en økning i vitamin D3, som er tilgjengelig som et supplement, styrker bein rammet av osteoporose.

Lysin

Lysin-rike næringsmidler, slik som fjærfe, fisk og muttere, øke kroppens evne til å absorbere kalsium.

Boron

Boron er et spor mineral som kan hjelpe kroppen syntetisere viktige elementer for å hindre tap av beinmasse, selv om denne teorien er kontroversiell og uprøvd. Enhver tillegg av boron til kosthold bør gjøres med forsiktighet for å unngå boron forgiftning.

Protein

Høy-protein dietter er antatt å påvirke kroppens evne til å absorbere næringsstoffer som trengs for benregenerering. Hvis du er i faresonen for osteoporose, anbefales det at du utvikler en lav-protein, høy kalsium diett.