Digidexo.com

Hvordan Stopp Tinnitus

Hvordan Stopp Tinnitus


Hvis ringing i ørene er irriterende, det er ting du kan gjøre for å stoppe tinnitus. Tinnitus er en støy eller summing i ørene. Det er også et vanlig problem som vanligvis rammer om lag én av fem personer. Mens tinnitus er ikke en serøs problem, er det vanligvis et tegn på noen annen underliggende årsak. For å få tinnitus Hårtap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan Stopp Tinnitus

•  For å stoppe tinnitus sjekk med din lege eller audiograf for eventuelle underliggende årsaker. Du audiograf eller lege vil sannsynligvis sjekke ørene dine for overdreven ørevoks. For mye ørevoks vanligvis forårsaker tinnitus. Det er andre fysiske forhold som forårsaker tinnitus. Har legen din gjøre en fullstendig fysisk for relaterte tinnitus forhold.

For å stanse tinnitus utseende til reseptbelagte medisiner, og be audiografen din eller apotek hvis tinnitus kan muligens være en bivirkning. Hvis en reseptbelagte medisiner er ansvarlig for tinnitus, kan legen din ønske å redusere dosen eller forskrive en ny medisin.

Spør en audiograf eller lege om medisiner for å stoppe tinnitus. Det er resepter som vil bidra til å redusere eller stoppe tinnitus. Alprazolam eller trisykliske antidepressiva har vist seg å bidra til å stoppe tinnitus; Men disse medisiner har bivirkninger som tørr munn og tretthet.

for en naturlig tinnitus kurer, prøve å ta ginkgo-blad ekstrakt. Det bidrar til å stoppe tinnitus ved å stabilisere nerveceller og forbedre sin signalering. Ta 40 mg tre ganger om dagen. Kontroller at ginkgo-blad ekstrakt du valgte inneholder 24 prosent flavornol glykosider. Magnesium er også påstått å bidra til å stoppe tinnitus. Ta 500 mg daglig for å hjelpe ørene slutte å ringe.