Digidexo.com

Contact Lens Reseptbelagte Laws

Contact Lens Reseptbelagte Laws


Kontaktlinser er nyttig for synskorreksjon eller for bare å endre utseende med fargede øyne. De er betraktet som en medisinsk enhet, imidlertid, og skaffe dem er styrt ved lov. Du bør være klar over disse lovene før du ser din optiker for din første montering.

Reseptbelagte kopier

Optikeren må gi deg en kopi av resept etter montering. Dette er lovpålagt og lar deg shoppe rundt for din nøyaktige linse. Får den beste prisen for kontaktene dine er ikke en del av loven, men er en fordel av å ha din resept mens shopping.

Validere din resept

Uansett hvor du bestiller kontaktene dine fra, er øyet bil faglig nødvendig for å bekrefte din resept hver gang bestillingen din. Dette sikrer at din resept er fortsatt korrekt og gyldig for hvert sett med objektiver du kjøper.

Fraskrive ansvar

En ting din forskriver er ikke tillatt å gjøre er fraskriver ansvar. De er ansvarlig for nøyaktigheten av reseptbelagte de gir deg. Kontaktlinser er et medisinsk apparat, som ligner på reseptbelagte medisiner, og synsundersøkelser må være så nøyaktig som mulig for å beskytte din visjon. Dette sikrer at din forsk gjør sitt beste, utover å stole på sin faglige integritet, for å beskytte deg.

Andre forbud

Loven forbyr optikeren fra å gjøre visse andre ting. Han kan ikke tvinge deg til å kjøpe kontakter der. Han kan ikke gjøre deg signere en fraskrivelse eller utslipp for å få resept, og han kan ikke gjøre deg betale noen ekstra avgifter utover kostnaden ved eksamen, montering og evaluering.

Lover for selgere

Lover for kontakt selgere går hånd i hånd med lover for forskrivere. Selgeren er nødvendig for å ta kontakt med øyelege for å verifisere resept før hun fullfører salget. Hvis hun ikke kan verifisere din resept, kan hun ikke selge deg kontakter. Hun er også pålagt å holde oversikt over salget i tre år.

Kosmetiske linser

Du trenger ikke å ha synskorreksjon for å endre fargen på øynene dine. Du trenger bare fargede eller kosmetiske linser og en resept for å få dem. Dette skyldes at alle kontaktlinser regnes reseptbelagte elementer etter loven. De kan være farlig hvis det brukes feil, og konsultere en profesjonell lærer deg hva du må gjøre for å beskytte øynene. Resepter som ikke riktig visjon er kalt "Plano" og blir behandlet på samme måte som andre resepter av loven.

Reseptbelagte utløps

Resept for kontaktlinser utløper akkurat som medisinering scripts gjør. Dine øyne og syn kan endre seg, og dette sikrer at dine kontakter holde tritt. Loven krever resepter skal være gyldig i minst ett år, selv om du optikeren kan gjøre dem vare lenger hvis de ikke trenger å se deg oftere. Disse eksamenene se etter visjon endringer og tegn på problemer å holde øynene friske, som en fysisk for øynene dine.