Digidexo.com

Billig, Made Colon Cleanse

Billig, Made Colon Cleanse


Det er mange måter å rense kolon. Heldigvis er mange av disse metodene er billige og kan gjøres fra hjemmet. En god kolon rens forbedrer generell helse, fordi giftstoffer og avfall fjernes fra tykktarmen. Regelmessig fjerning av avføring er viktig for generell trivsel. Skylle ut eller avgifte kolon er et nødvendig skritt i å bli kvitt akkumulert avfall som kan bidra til ulike sykdommer som hjertesykdommer, gastrointestinale problemer, leddgikt og hud utbrudd.

Drikkevann

En av de billigste måtene å rense tykktarmen er ganske enkelt ved å drikke væske. The Mayo Clinic, i sin artikkel "Forstoppelse," antyder en person drikke mye vann hver dag for å avlaste forstoppelse. Forstoppelse er en vanlig lidelse der en person har færre enn tre tarmer bevegelser i uken eller har hard, tørr avføring. Vann hjelper også med fordøyelsesprosessen. Legg mer væske til kosthold for å øke og regulere avføring. Drikke væske hver dag bidrar også til å fortynne eller nøytralisere eventuelle giftstoff eller giftstoffer i kroppen.

Spise Fiber

Et annet forslag fra Mayo Clinic å bekjempe forstoppelse er en høy-fiber diett. Fiber-rik mat bidra til å rense tykktarmen ved å oppmuntre flere avføringer. The fiber i mat som frukt, hele korn og grønnsaker bidrar til å gjøre avføring store og vassen slik at de kan reise lettere gjennom tarmen. The Mayo Clinic antyder et daglig inntak på 20 til 35 gram fiber. Beløpene reflekterer en persons vekt og aktivitetsnivå. Et annet alternativ for å få fiber du trenger er å ta kosttilskudd.

Trene Daglig

En annen rimelig måte å rense tykktarmen er med trening. Trening stimulerer hjertet og lungene og får musklene i bevegelse. The Mayo Clinic sier at trening kan øke tarmaktiviteten. Det er muskelsammentrekninger i tarmen som beveger maten ned i fordøyelseskanalen. Mer aktivitet i tarmmusklene bidrar til å fremme flere avføringer. Mens aerobic øvelser som løping eller sykling gi flest muskelbevegelser, yoga og tai chi er også gunstig for kolon rensing. Enhver type trening gjort hjemme vil hjelpe kroppen med å rense ut tykktarmen.