Digidexo.com

Indian Spice for Weight Loss

Mens ultimate vekttap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, kan visse krydder, inkludert indisk krydder, hjelpe til med vekttap ved å gi helsefordeler, øke metabolismen, og tilfredsstille eater.

Indisk krydder og vekttap

Ifølge helse forfatter Anna Roufos kan flere krydder felles for indisk matlaging bidrar til helse og vekttap.

Kanel har vist seg å senke blodsukkeret og kolesterolnivået i de med Type II diabetes. Et mer stabilt blodsukker kan gjøre treningen mer produktive, og regulerte kolesterolnivået er et sentralt punkt for god helse.

Gurkemeie, ifølge WiseGeek.com, inneholder curcumin, an antioksidanter. Antioksidanter redusere frie radikaler skader, bedre helse og forebygge kreft.

Spisskummen, en annen populær krydder, har potent antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper.

Ingefær ifølge Roufos, kan behandling av kvalme og artritt, som begge kan bidra til mindre effektiv trening.

Redaktørene av Fitness Magazine også rangere muskat som en av ni super krydder for helsen. Muskat inneholder antibakterielle forbindelser som kan hindre tilstander som E. coli.

Tørket chili, utrolig felles for indisk matlaging, inneholder capsaicin, som har anti-inflammatoriske egenskaper. Capasaicin er også antatt å øke metabolismen.

Andre Spice Effects

Indisk krydder kan bidra til vekttap utover deres ernæringsmessige verdi. Ifølge Prevention, folk i en studie forbrukes færre kalorier når de spiste spicier mat. Det var tenkt de intense smaker lures kroppen til å tro det var mer mat enn det faktisk var.

På samme tid, mange indiske krydder er varmt til ganen, for eksempel tørket chili. Det er vanlig å konsumere mindre av en krydret mat på grunn av varmen, eller å fylle opp på den medfølgende drikke forbrukes for å kjøle munnen.