Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på tvangsmessig overspising

Hvordan gjenkjenne symptomer på tvangsmessig overspising


Tvangsmessig overspising er en lidelse der en pasient kan oppleve ukontrollerbare spising etterfulgt av følelser av skyld eller skam. Det er viktig å innse at denne lidelse er forskjellig fra andre spiseforstyrrelser, slik som bulimi, ved at pasienten ikke rense. Følg disse trinnene for å gjenkjenne sykdommen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på tvangsmessig overspising

•  Vit at bingeing, eller spise ukontrollert selv når du ikke er sulten, er en av de viktigste symptomene på tvangsmessig overspising.

Erkjenne at en opptatthet av kroppsvekt kan være et signal om at noen lider av en spiseforstyrrelse, for eksempel tvangsmessig overspising. Denne opptatthet kan manifestere seg i form av besettelse over mat eller overdreven kommentarer om kosthold eller trening.

Depresjon og humørsvingninger kan være både symptomer og bakenforliggende årsaker til en tvangsmessig overspising lidelse. Det er viktig at en full mental helse vurdering gjøres av alle pasienter som viser symptomer på depresjon og en spiseforstyrrelse, for eksempel tvangsmessig overspising, for å finne ut hva bakenforliggende årsakene kan være bak begge.

Legg merke til om du eller din kjære har en historie med betydelige vekt svingninger. En markert svingninger i vekt gevinst eller tap kan være en indikasjon på en tvangsmessig overspising lidelse.

gjenkjenne symptomer som kan indikere en annen spiseforstyrrelse som bulimi. De som er Tvangsspisere vanligvis ikke renske etter å ha spist av oppkast eller etter en aggressiv øvelse diett. De har heller ikke typisk engasjere seg i andre sletting vaner gjennom medisinsk assistanse, slike diuretika eller avføringsmidler.

Lær å gjenkjenne andre symptomer, som gjemmer mat forbruk eller manglende arbeid eller andre aktiviteter for å binge eller spise tvangsmessig. Disse symptomer kan være vanskelig å påvise i andre individer, så det er viktig å nærme diskusjonen av dem med en ikke-dømmende holdning.

Hint

  • Vær forberedt på å gi en fullstendig medisinsk historie når du bestemmer deg for å søke behandling for en tvangsmessig overspising lidelse. Skriv ned eventuelle fysiske eller psykiske problemer du trenger for å diskutere med legen din.
  • Det er viktig å behandle de underliggende årsakene til tvangsmessig overspising samt eventuelle forhold som kan resultere fra overflødig vektøkning, som for eksempel søvnapné og hjertesykdom. Arbeid med legen din for å fastslå den generelle tilstanden i din mentale og fysiske helse.