Digidexo.com

Hvordan du injiserer Caverject

Hvordan du injiserer Caverject


Behandling av erektil dysfunksjon er seriøs business. Caverject, en ny erektil feil behandling, bekjemper en sub-par seksuell ytelse ved å øke blodtilførselen til penis. Økt blod i genital regionen bidrar til å etablere og opprettholde en ereksjon. Mens oppløsningen høres enkelt, administrering av medikamentet på riktig måte er avgjørende.

Bruksanvisning

Hvordan du injiserer Caverject

•  Rens et område nær bunnen av penis med rubbing alkohol for å sterilisere injeksjonsstedet.

Fyll kanylen med medisiner, utpakking av Caverject fra resept sjofel. Sikre mengden medisiner som foreskrevet av legen din i nålen er applikator.

settes nålen under området sterilisert i trinn en. Injiser Caverject inn i det sterile området ved bunnen av penis. Hvis dette ikke er første gangen du bruker Caverject, sørg injeksjonsstedet ikke er på samme side av penis som den forrige injeksjon.

Sørg for at hele dosen av Caverject injiseres i penis før du fjerner nålen og trykke på en bomullsdott på injeksjonsstedet. Fortsett å trykke på bomullsdott i opptil fem minutter, for å hindre blåmerker på injeksjonsstedet.

Vent minst én dag før administrering av Caverject igjen.

Tips og advarsler

  • Før du tar Caverject, informere legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du tar, spesielt blodfortynnende.
  • Injeksjon av Caverject kan forårsake mild eller moderat smerte på injeksjonsstedet. Administrasjon av Caverject kan også føre til hudirritasjon eller liten blødning.