Digidexo.com

Hva medisiner å ta for Attention Deficit Disorder?

Når diagnosen ADHD (ADD) er oppnådd, er det neste spørsmålet hvordan du behandler den. For mange mennesker, behandling for ADD inkluderer et medikament regime ved hjelp av en av flere tilgjengelige medisiner utviklet for sykdommen. Å vite forskjellene i medisiner og den rollen de spiller i behandling kan lette bekymringene. Forstå de potensielle fordelene, risiko og bivirkninger av ADD medisiner gjør at ADD pasienten eller foreldrene til pasienten å ta en utdannelse, informert beslutning basert på det beste for alle involverte.

Betydning

For mange mennesker med ADD, problemer med organisering, tid og sosiale ferdigheter forstyrre alle aspekter av deres dag og skape stress for ikke bare den personen med sykdommen, men også for familiemedlemmer, kolleger og venner.
Begynnelsen et medikament regime kan hjelpe en person med ADD fokus, oppnå mål og vedlikeholde bedre kontroll over alle aspekter av livet hans; kan imidlertid velge riktig medisinering være en krevende oppgave.

Misforståelse

En vanlig misforståelse med hensyn til ADD medisiner er at medisinen vil bli en magisk kur-all, og livet blir perfekt. Mens det er sant at ADD medisiner kan hjelpe med fokus, impulsivitet og andre vanlige ADD problemer, kan det fortsatt være flere problemer som ADD medisiner vil ha noen innvirkning på.
Hvis en ADD voksne har utviklet livslang dårlige vaner når det kommer til sosiale ferdigheter og samhandling med mennesker, vil de vaner fortsatt være der selv etter at du starter medisinering regime. Flere måneder med atferd modifikasjon terapi sammen med medisinering behandling vil trolig være gunstig.
Eksperter innen ADD forsiktighet foreldre og pasienter til å huske at ADD er en 24-timers-en-dagers tilstand, derfor har de ikke anbefale bare dosering løpet av arbeidsdagen eller skoledagen og går uten medisiner i helgene.

Sentralstimulerende

Den mest brukte medisiner for ADD er et sentralstimulerende. Stimulerende medikamenter var den første FDA-godkjente ADD behandling medisiner og har blitt implementert siden 1960-tallet. År med forskningsstudier tyder på at sentralstimulerende medikamenter kan være svært effektiv i å kontrollere ADD symptomer.
De hyppigst foreskrevne stimulerende medisiner for ADD inkluderer Dexedrine, Ritalin og Adderall.
Sentralstimulerende øke hjernens dopaminnivåer, noe som er forbundet med glede, oppmerksomhet og bevegelse.
Suksessraten av sentralstimulerende medisiner er høy fordi det gir mange som tar dem til å fokusere bedre og øke deres konsentrasjonsnivåer. I tillegg stimulerende midler redusere impulsive tanker og handlinger.
Sentralstimulerende midler kommer i kort- og langtidsvirkende former. Den korte formen har å bli tatt to til tre ganger om dagen, mens de utvidet-release piller arbeid for åtte til 12 timer.

Side Effects

ADD medisiner gjør bære en risiko for bivirkninger som kan omfatte søvnproblemer, tap av matlyst, hodepine, rask puls, følelse skjelven og nervøs, og depresjon. I tillegg ADD medisiner noen ganger opprørt magen.
De fleste av bivirkningene gå unna som kroppen tilpasser seg å ta medisiner, men det finnes tilfeller der bivirkningene ikke få vekk eller de er så belastende at pasienten ikke er i stand til å fortsette å ta dosen.
Noen mennesker som begynner medisinen har endringer i sine personligheter, som blir mindre pratsom og trukket tilbake. Noen ganger obsessive compulsive symptomer også vises.

Nonstimulant Medisinering

Til dags dato har FDA kun godkjent en nonstimulant legemiddel for behandling av ADD / ADHD. Strattera (eller atomoksetin hydroklorid) ble godkjent nesten 20 år siden, men er fortsatt en relativ nykommer til åstedet for medisiner som brukes til å behandle ADD / ADHD.
Mens sentralstimulerende medisiner øker hjernens dopaminnivåer, øker Strattera hjernens noradrenalin nivåer, som også antas å ha en innvirkning på en persons evne til å fokusere og konsentrere seg.
En av de trekker for Strattera er at det varer i mer enn 24 timer, og dermed være aktiv under hvert minutt av pasientens dagen og kvelden.
En av risikoene ved Strattera henhold til medisinering advarsel etiketten er mulig økning i selvmordstanker. Dersom pasienten har depresjon eller er bipolar, at risikoen øker betydelig med Strattera regime.
Flere milde bivirkninger kan omfatte svimmelhet, blir lett irritert, kvalme eller oppkast, og har hodepine.

Alternative Medisinering Choices

For folk som ikke kan ta sentralstimulerende medisiner eller Strattera (for eksempel folk som har underliggende pulsforhold), er det flere alternative medisiner som kan bli prøvd. Selv om de ikke har blitt vist å være like effektivt som de sentralstimulerende medikamenter eller Strattera, har de vist et mål på effektiviteten. Medisiner for høyt blodtrykk er noen ganger brukt til å behandle ADD som er antidepressiva inkludert Zoloft, Imipramin og desipramin.