Digidexo.com

Årsaker til Hip Pain i menn

Stillesittende

En av de viktigste årsakene til hoftesmerter hos menn er å være stillesittende. Når du er inaktive og sitter i lange perioder av gangen, leddene dine blir mindre fleksibel. Dette fører til stramme muskler, leddbånd og sener, som alle bidrar til hoftesmerter.

Artrose

Osteoartritt er en tilstand hvor brusken i hofte blir slitt bort over en tidsperiode. Den leveres med aldringsprosessen, men det kan også være knyttet til overforbruk og enhver form for traumer som kan ha resultert i år tidligere.

Vekt

Det er ingen hemmelighet at det å være fører vektig mye helseproblemer, som for eksempel økte risikofaktorer for høyt blodtrykk, diabetes og kreft. Men det kan ta sin toll på leddene også. Hofte er spesielt påvirket av overflødig vekt, fordi det er en av de største leddene i kroppen, og det er ansvarlig for å holde en masse av vekt. Å være overvektig kan også forverre eller føre til leddgikt også.

Overforbruk

Idrettsutøvere eller folk som er svært aktive kan utvikle hoftesmerter fra overdreven bruk. Hip smerte kan også være et resultat av en tidligere skade, for eksempel et brukket bein eller trukket lysken muskel. Til slutt denne smerten kan føre til bursitt eller tendinitt. Bursitt er preget av en betennelse i bursa sekker i hofteleddet. Tendinitis er preget av en betennelse i sener i hofteleddet.

Blood Flow

En tilstand som kalles aseptisk nekrose kan føre til hoftesmerter. Med denne tilstand, er det en mangel på blod kommer til hofteleddet. Dette kan føre til en del av beinet døende, noe som kan føre til at det å bryte av og kollapse. Den viktigste årsaken til dette traumatisk lidelse er en ulykke, for eksempel en forvridning eller en brukket hofte.