Digidexo.com

Øvelser for Peyronies sykdom

Peyronies sykdom (PD), laget av lege Francois de Peyronies i 1743, er dannelsen av "plaques" i vev som utgjør den indre vegg av penis. Diagnosen kan bli bestemt av en rekke faktorer, så som smerte i løpet av ereksjon, eller annen form for å bøye eller buet, og en reduksjon i lengde på penis. I tillegg har 40 prosent av rapporterte tilfeller av PD ifølge noen form for erektil dysfunksjon.

Årsaker

Den indre straffe veggen der plakk dannes kalles albuginea, og forbinder de to kamrene i svamplegemene - området der blodet flyter for å stimulere en ereksjon. Årsakene ikke er fullstendig kjent, men mange leger attributt utseende Peyronian plaques til "overt fysiske traumer" eller en enkel nedbrytning av vev som et resultat av alder, slitasje eller andre sykdommer som har en effekt på vevsregenerering for eksempel diabetes og gikt.

Behandling

Behandlinger foreskrevet er vanligvis medicative eller kirurgisk. Vanlige medisiner er vitamin E, Potaba og Colchicine, som generelt er rettet mot å redusere betennelse og arrdannelse. Kirurgi er anbefalt basert på alvorligheten av tilstanden, enten tilstanden er værende stillestående, og hvor tilstanden har reagert på naturlig heling og medisinske behandlinger.

Øvelser

Det eksisterer naturlige metoder for korreksjon som kan utføres hjemme. En oppgave som kan utføres for å bidra til å bryte de plakk er en gradvis bøying av ereksjon til den motsatte side av krumningen. En annen øvelse som kan utføres mens penis er i sin slapp (ikke-erigert) tilstand er en metodisk strekker til en full og komfortabel grad. Dette bør utføres i ca syv minutter om dagen.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at de prosesser som er nevnt ovenfor bør utføres stykkevis; ingen noensinne bør forsøke å løse problemet med ett slag, med fare for alvorlige skader. Vekt hengende kan være farlig som for mye vekt kan føre til ligament skader. Penispumper kan tilby kortsiktige resultater (inkludert utvidelse), men er generelt ineffektiv i det lange løp, dyrt og har blitt vitenskapelig knyttet til blodkarskader.

Expert Insight

Leger og helseeksperter ofte argumentere personlige øvelser fordi (når undervist riktig) personen med problemet overtar løsning gjennom de mest enkle midler. Fysioterapi uten bruk av kostbare spesielle enheter er forberedelse til å lære personlig vedlikehold for å ta vare på seg selv i fremtiden. Men det er ingen gjeldende konsensus om hvordan du best behandler PD, så det er best å oppsøke en urolog som spesialiserer seg på PD.