Digidexo.com

Hvordan behandle gingivitt

Hvordan behandle gingivitt


Etter fylte 35, tre av fire mennesker har noen fra av gingivitt, tilkjennegitt av rødhet i tannkjøttet, blødning under børsting, dårlig ånde eller irritert tannkjøtt vev. Den gode nyheten er at når fanget tidlig, er forebygges gingivitt. Etter en god tannlege plan går en lang vei mot en sunn munn. Mange konvensjonelle og alternative alternativer er tilgjengelig for forbrukeren. Les videre for å lære hvordan å behandle gingivitt.

Hvordan behandle gingivitt

•  Legg kosttilskudd til kosthold. Nyere studier bestemme bestemte seg kan være nyttig. Koenzym Q10, kalsium, vitamin C og bioflavonoider viser en positiv effekt på tannkjøttet i noen tilfeller. Mange kosttilskudd er funnet på matbutikken.

Drikk urtete. Echinacea, peppermynte, myrra og grønn te vil sooth betent tannkjøtt. Nellikolje og karveolje, når den kombineres med vann, og benyttes som et skyllemiddel, viser lovende i behandling av inflammasjon.

Finn homøopatiske midler på en helsekostbutikk. Arnica 30c, er Gelsemium 6c, Calendula MT og Mercurius sol 6c noen ganger brukt til å behandle gingivitt.

Skyll med en ny FDA-godkjente muntlig munnvann. FDA har godkjent Decapinol, en resept skyll, for behandling av gingivitt. Det fungerer ved å danne en barriere på tennene som holder plakk ikke fester seg. Spør tannlegen din om Decapinol er riktig for deg.

Besøk tannlegen. Han vil diagnostisere symptomene dine og anbefale et kurs av handlingen. Han kan foreslå dyp skala rensing av røttene av tennene dine før du setter deg på en vedlikeholdsplan.

Hint

  • Følg din tannlege råd til å børste og floss to ganger daglig.