Digidexo.com

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way


Kalorier du spiser kommer fra karbohydrater, proteiner og fett. Karbohydrater, sukker og stivelse i maten, gi drivstoff og har størst effekt på blodsukkeret. Telle karbohydrater er viktig om du teller til å kontrollere diabetes eller for å gå ned i vekt gjennom kosten.

Hvordan å telle karbohydrater Simple Way

•  Hold styr på karbohydrater med ernæring etikettene som følger med de fleste butikken kjøpte matvarer. Juster carb teller til porsjonsstørrelsen. Hvis det børsnoterte servering størrelse på en etikett er 1/2 kopp og du spiser en kopp, så vet du å doble mengden karbohydrater.

Bruk en skala for å veie dine karbohydrater. Gram er oftest brukt i karbohydrater teller. Rent sukker som hvitt sukker eller slikkepinner inneholder det nøyaktige antallet carb gram som sin vekt, men de fleste matvarer er bare en prosentandel av karbohydrater. Når du vet at karbohydrat prosent eller carb faktor, du multiplisere samlet vekt i gram av en matens carb prosent å komme opp med mengden karbohydrater gram du spiser.

Kjøp en god karbohydrat teller bok. Mange kommer i en lommeformat som du kan bære med deg.

Telle karbohydrater med Personal Digital Assistant (PDA) lastet med carb telling programvare eller mat databaser som liste karbohydrater.

Lag en liste over karbohydrat innholdet over ofte spist mat. Sjansene er du vil ha noen carb teller memorert på kort tid.

Følg en diett plan som Weight Watchers som plasserer mat i kategorier. Ofte en servering fra en Brød / stivelse gruppen inneholder mellom 12 og 15 gram karbohydrater. Så du vet at for hver stivelse servering, spiser du 12 til 15 karbohydrater. Noen matprodusenter liste denne informasjonen på pakken også.

Logg deg på Internett for å finne karbohydrater på mange fastfood og kjede restaurant nettsteder. Også finne karbohydrat oppføringer som steder som CarbCounter.org.

Hint

  • Flere og flere oppskrifter liste ernæringsmessige fakta også.