Digidexo.com

Long Term og kortsiktige effektene av alkohol

Long Term og kortsiktige effektene av alkohol


Antas å være forårsaket av en arvelig avhengighet uorden, kan alkoholisme føre til alvorlige helseproblemer og død. Effektene av små mengder alkohol kan være kortvarig, men hyppig inntak av store mengder kan være et tegn på en mer alvorlig problem.

Alkoholisme og genetikk

Menneskelige molekylære genetikere har oppnevnt et gen som kalles kolinerge muskarine 2 reseptor, eller CHRM2, som ansvarlig for narkotika og alkohol avhengighet problemer, ifølge en artikkel i den 15 august 2005, "Human Molecular Genetics." Det har blitt rapportert at en "variasjon i CHRM2 gen" predisponerer en person "til alkoholavhengighet og alvorlig depressiv syndrom," artikkelen statene.

Kortsiktige effekter

Alkohol hemmer sentralnervesystemet, noe som vanligvis fører til en følelse av eufori, avslapping, eller tap av hemming når konsumert i små mengder. Når mengden av alkohol konsumert øker, kan en person utvikle sløret tale, dårlig koordinasjon, og dehydrering. The National Institute of Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA) advarer om at "selv moderat drikking fører til kortsiktig verdifall, som vist ved omfattende forskning på virkningen av å drikke om kjøringen."

Langtidseffekter

Hyppig inntak av alkohol kan føre til mange helseproblemer. Ifølge niaaa, "folk som har drukket store mengder alkohol i lange perioder av gangen kjøre risikoen for å utvikle alvorlige og varige endringer i hjernen." Et eksempel på en slik endring er Wernicke-Korsakoff syndrom (WKS). WKS kan føre til ødeleggende psykose. Symptomer inkluderer kognisjon og koordineringsproblemer.

Et velkjent langsiktige effekten av alkoholisme er leversykdom. Når leveren er skadet, kan det ikke filtrere ut giftstoffer som kan skade kroppen eller fører til død. Levercirrhose kan føre til en dødelig hjernesykdom som kalles hepatisk encefalopati.

Symptomer på alkoholisme

Alkoholisme har lett oppdages symptomer. The Mayo Clinic lister føler en sterk trang til å drikke, drikker i hemmelighet, blir irritabel når du ikke kan drikke, og drikker store mengder alkohol for å bli beruset med vilje som symptomer på alkoholisme. Andre symptomer inkluderer mørkla, går gjennom tilbaketrekning og skjule alkohol i merkelige steder.