Digidexo.com

Fruit & Vegatable Diet

Fruit & Vegatable Diet


Ordet diett betyr ikke at du er begrenset til en matvare, men heller at en bestemt kategori, for eksempel frukt og grønnsaker, er forsterket og sentralisert i dine måltid planer. Skyll dietter er den eneste typen som begrenser inntaket til en streng kategori av matvarer. En frukt og grønnsaker diett ikke kutte ut protein, korn og meieriprodukter, men heller reduserer dem og kosttilskudd med flere porsjoner med frukt og grønnsaker.

Formål

Innlemming mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt og redusere inntaket av mettet fett og tomme karbohydrater bidrar til å øke metabolismen, forbedre energi og forbrenne kroppsfett. Skifte usunne elementer som du normalt ville spise med frukt og grønnsaker i hjelper seg selv å redusere fettinntaket. Frukt og grønnsaker også gi nødvendige næringsstoffer som kroppen trenger for å bidra til å rydde seg ut, som for eksempel fiber. En diett tilstrekkelig i fiber vil føle deg bedre og mer energisk. Organer trenger energi for å forbrenne fett, så øke energi med naturlig sukker faktisk hjelpemidler i vekttap.

Frukt

For dietten, bør du inkludere 02:58 porsjoner frukt i kostholdet ditt. Frukt inneholder enkle naturlig sukker, som kroppen bryter ned til fett som brukes til energi. Disse inkluderer per porsjon; et eple, banan eller pære; en halv kopp med jordbær, blåbær eller bringebær; skiver av melon, eller et glass usøtet ferskpresset fruktjuice. Sesongens frukt er best for både friskhet og budsjett. For at du skal få den fulle ernæringsmessige verdien av frukten, må det være rå. Cooking frukt bryter ned sine næringsstoffer, og stuet eller bearbeidet frukt tendens til å ha sukker og konserveringsmidler tilsettes til dem. Rå, uforurenset frisk frukt er det beste alternativet.

Grønnsaker

Du må inkludere 04:56 porsjoner grønnsaker per dag i kostholdet. Grønnsaker er komplekse karbohydrater og er vanskeligere for kroppen å bryte ned. Grønnsaker gir en mengde vitaminer og næringsstoffer samt nødvendig fiber. Økende grønnsaksinntak vil også gjøre at du føler deg mett lenger, og dermed eliminere farlige snacking potensial. Økningen i grønnsaker vil bidra til å bryte ned sukker forbrukes gjennom andre matvarer og øke stoffskiftet rate. Grønnsaker å vurdere omfatter brokkoli, grønnkål, salat, spinat, sopp, reddiker, rødbeter, gulrøtter, sennep greener, kål, squash og nesten alt grønt.

Sunt kosthold

Frukt og grønnsaker diett må bli hjulpet av en komplett sunt kosthold. Bare fordi du spiser frukt og grønnsaker betyr ikke at du kan supplere med burgere og pommes frites. Kroppen din trenger en betydelig mengde protein for å hjelpe stoffskiftet og holde deg i bevegelse for å brenne mer fett. Gode ​​proteiner å vurdere omfatter kylling, fisk, nøtter og bønner. Sikt på å spise det meste fullkorn å utfylle vegetabilsk fiber. Andre typer dietter, som South Beach eller Jenny Craig, kan legges til frukt og grønnsaker diett. Formålet er å redusere inntaket av andre matvarer ved å erstatte eller supplere en del med frukt og grønnsaker. Vurdere å spise en fruktsalat i stedet for en bolle med frokostblanding, en banan i stedet for en banan mutter muffin for snack, eller en kul pære eller melon i stedet for etter-middag cookies.

Farene

Det er lett å forveksle tittelen "frukt og grønnsaker diett" til å bety en diett som består utelukkende av frukt og grønnsaker. Det gjør ikke det, som å spise bare frukt og grønnsaker kan være potensielt skadelig for helsen din. Kutte ut hele matvaregrupper i lange perioder av gangen kan skape en næringsmangel som kan føre til helseproblemer og til slutt, sakte stoffskiftet og få deg til å få vekt når du gjeninnføre dem i kostholdet ditt. Menneskelige organer trenger en rekke matvarer for å opprettholde funksjonen, og dermed eliminering dietter kan være farlig hvis det ikke under oppsyn av en medisinsk faglig.