Digidexo.com

Glutenfri Vegan Foods

Glutenfri Vegan Foods


All mat som inneholder hvete, rug, bygg, hvete og rug-basert mel eller müsli har gluten i den. Mange mennesker kan ikke spise gluten-baserte matvarer på grunn av allergier eller tilstander som cøliaki .. Veganere, eller strenge vegetarianere, også ikke spise noe mat som inneholder gluten, enten på grunn av et personlig valg eller kosttilskudd restriksjoner. Opprettholde en glutenfri vegansk kosthold krever nøye planlegging, men det er ikke umulig.

Frokost

Selv om egg og mest meieriprodukter er glutenfri, trenger veganere ikke spiser dem fordi de er utledet fra dyr. I stedet, veganere bruker substitutter som inkluderer soya ost, ikke-meieri vegansk margarin og soya eller ris melk. For egg, kan enten tofu, eller en blanding av eplemos og bananer brukes som en mer enn adekvat utskifting. Kaffe, te, syltetøy, marmelade, tapioca, ris pudding og frukt er også på glutenfri frokostmeny.

Lunsj

Lunsj presenterer mange forskjellige spennende alternativer for veganere. Populære favoritter inkluderer tre bønne chili, bøffel tempeh og gjeter-pai (med soya og ikke-meierierstatninger samt vegetarisk saus og burger smuldrer). En annen appetittvekkende lunsj-alternativet er vegan-vennlig falafel (bakke kikert ball) enten fylt inni pitabrød eller servert med hummus, som er en smørbar blanding av hvitløk, tahini, kikerter, olje og sitronsaft.

Middag

Serve opp glutenfri vegan peanut stir fry, eikenøtt squash, svart bønne burritos eller spinat lasagna for startere. Hvis du er en veganer, kan du nyte en deilig plate av ratatouille, en stuet vegetabilske tallerken som bruker grønnsaksbuljong, er like deilig om det serveres varm eller kald.