Digidexo.com

Hvordan få en forsikringsselskapet til å betale for Vitamin C infusjoner

Vitamin C infusjoner gi stor nytte for mange pasienter, men det er først og fremst brukes for kreftpasienter. Vitamin C er et vannløselig vitamin, slik at hvilken som helst del av infusjonen at pasienten ikke behøver vil typisk bli spylt fra kroppen. Noen mennesker velger å ha vitamin C infusjoner fordi de og deres leger føler at de trenger mer vitamin C enn det som kan bli absorbert oralt eller med intramuskulær injeksjon. Mange helseforsikring selskaper, men vil ikke dekke kostnadene ved vitaminer. Derfor kan få et forsikringsselskap å betale for vitamin C infusjoner være en vanskelig prosess.

Bruksanvisning

Hvordan få en forsikringsselskapet til å betale for Vitamin C infusjoner

•  Ta kontakt med din helse forsikringsselskapet. En kundeservice telefonnummer er vanligvis oppført på baksiden av forsikringskortet. Selv om det er sjelden, vil noen forsikringsselskaper dekker vitamin C infusjoner, hvis du bare be dem om å gjøre det. Hvis forsikringsselskapet ikke dekker vitamin C infusjoner, be for postadresse for å sende en anke.

Få et brev av medisinsk nødvendighet fra legen din. Dette brevet skal være skrevet til forsikringsselskapet og bør tydelig hvorfor du trenger vitamin C infusjoner og hvorfor ingen annen behandling er egnet for din tilstand. Legen din bør inneholde en liste over andre behandlinger som har vært prøvd som har vært mislykket.

Send brev av medisinsk nødvendighet til forsikringsselskapet med leveringsbekreftelse. Ta kontakt med forsikringsselskapet to virkedager etter at brevet ble mottatt av selskapet, og ber om at selskapet betale for vitamin C infusjoner. Be om at godkjenning eller avslag beslutning bli sendt til deg.

Svare umiddelbart til all korrespondanse initiert av forsikringsselskapet. Attraktivitet alle fornektelser omgående. Mange forsikringsselskaper vil ikke dekke nødvendig behandling fordi den gjennomsnittlige personen bytter forsikringsselskaper hvert annet år, og de ønsker å la dette medisinske problemet blitt et annet forsikringsselskap problem. Tiltalende alle fornektelser og svarer raskt viser forsikringsselskapet at du ikke er sannsynlig å gi opp.