Digidexo.com

Mest effektive strekke merke kremer

Strekkmerker er rødt og lilla striper på huden som falmer til en sølv-hvit farge over tid. Både menn og kvinner kan få dem, og de kan være hvor som helst på kroppen, men mest på magen, korsryggen, lår og overarmer. Ulike forhold forårsaker dem, som graviditet, vektsvingninger og gener. De fleste mennesker ønsker kirurgi for å fjerne dem, men fordi forsikringsselskapene anser det ikke er medisinsk nødvendig, vil de ikke betale for det. Dette er grunnen til at folk slår til kremer å falme dem. Spørsmålet er, hvilke som er effektiv på å fjerne dem og verdt pengene?

Effektive ingredienser

Før man vurderer et kjøp, er det viktig å vite hvilke ingredienser er effektiv i reduksjon av merkene. Det finnes naturlige og syntetiske ingredienser som viser seg å ha en merkbar effekt på å redusere de uønskede og stygge merker. Fire er naturlig og inkluderer Shea Butter, fra kakaoplanten, glykolsyre, laget av rørsukker, Aloe Vera ekstrakt og en urt som heter Siegesbeckia Orientalis. De syntetiske ingredienser er DMAE (dimethylaminoethano), palmitoyl otigopeptide, palmitoyl pentapeptid-3, retinolpalmitat og grapefruktkjerneekstrakt. Ja, grapefruktkjerneekstrakt syntetisk, selv om de fleste produsenter sier at det som naturlig; gjøres i et laboratorium fra venstre i løpet av massen av frukten og behandlet med andre kjemikalier.

Fakta

Den spesifikke handlingen har kremen på huden avgjør om det vil være effektivt for å redusere strekkmerker eller bedre igjen på sokkelen. De syntetiske ingredienser alt arbeid for å bidra til å øke hudens elastisitet, gjenoppbygge kollagen og kollagen matrise, fremme ny cellevekst og deling og øke metabolic rate av huden. De naturlige ingrediensene tjene som kremer og emollients å fremme utjevning, mykgjørende og helbredelse av huden. Effekten av de naturlige og syntetiske ingredienser arbeide sammen er hva produserer falming og oppmykning av strekkmerker.

Betraktninger

FDA har avhørt to ingredienser som til deres sikkerhet, men til dags dato ennå ikke har trukket dem fra markedet. Dette er grapefruktkjerneekstrakt, fordi det viste unormale kjemiske reaksjoner i et laboratorium studie, og DMAE fordi hvis nok brukes, det produserer bivirkninger lik som amfetamin, fordi deres egenskaper er like. Disse ingrediensene er fortsatt i bruk i noen over-the-counter produkter fordi i små mengder er de ikke skadelig, produsenter si.

Advarsler

Selv om ingrediensene er funnet i over-the-counter strekke merke kremer, noen er skadelig når det brukes i store mengder eller brukes for ofte, spesielt glykolsyre og Retinol Palmitate. Overforbruk kan føre til rødhet og noen ganger permanent arrdannelse i området brukes. Det er alltid best å snakke med en lege før du starter noen form for behandling ved hjelp av kremer som inneholder tvilsomt innhold.

Mest effektive

De mest effektive strekke merke kremer er de som inneholder Siegesbeckia Orient som hovedingrediens. Den naturlige urten har blitt brukt i hundrevis av år i Asia, og i nyere studier av Pierre Fabre legemidler, hjelper urten til å bygge opp kollagen matrise, derfor restrukturering av strekkmerker. Noen av produktene som inneholder denne urten er StriVectin SD, Revitagen FX og EverDerm CL. Disse kremene også alle inneholder palmitoyl pentapeptide-3 og shea smør også. De eneste reelle forskjeller mellom disse kremene er pris og deres inaktive ingredienser listen.