Digidexo.com

Botemidler for verkende ben

Mange som må stå eller arbeider på føttene hele dagen, fem eller seks dager i uken, kommer hjem hver kveld med verkende ben og føtter. Fot og ben helse for slike individer er avgjørende for å hindre mer alvorlige komplikasjoner som åreknuter, bein spurs og hovne ankler eller ledd. Botemidler for verkende bein kan inkludere hjemme rettsmidler som gir smerte og verke lettelse trygt og effektivt.

Hevelse

Redusere hevelse forårsaket av lange perioder med immobilitet eller fra stående på føttene hele dagen kan bidra til å lindre smerter i nedre ekstremiteter og gjenopprette blodsirkulasjonen. Det beste for hovne ankler og kalver er å få føttene opp. Heve føttene høyere enn nivået på hjertet ditt til å hjelpe blod tilbake til hjertet. Vener i bena har ventiler som hindrer blodet fra sikkerhetskopiering som den returnerer til hjertet, og får føttene opp vil bidra til å redusere presset mot disse ventilene.

Massasje

Oppmuntrende sirkulasjon ved lett massere beina, legger og ankler flere ganger om dagen kan bidra til å gi lindring fra spente og stramme muskler. Massasje vil bidra til å fremme sirkulasjon og bidra til å gjenopprette sensasjon til vev. Hver kveld, massere beina med kokos eller sennep olje for ekstra avlastning.

Hydrate

Drikke rikelig med vann i løpet av dagen bidrar til å hindre ødem, eller vann oppbevaring, som ofte synker til anklene på grunn av tyngdekraften. Tar et dampbad gang i uken vil bidra til å oppmuntre sirkulasjon og gjenopprette blodstrømmen til ekstremiteter.

Herbal rettsmidler

Herbal wraps ikke bare gi lindrende lettelse for bena, men kan også bidra til å redusere stress og fremme hvile. For eksempel blande 2 ts. av bukkehornkløver pulver som kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk med et glass vann og drikk hver morgen før du spiser frokost. Dette midlet har lenge vært brukt til å gi smertelindring for verkende bein.
Ta et bad i varmt vann infused med 5 ss. av rosmarin eller timian gir også utrolig lettelse.