Digidexo.com

Er det OK å drikke Diet Pop Når gravid?

Enten diett brus bør forbrukes mens du er gravid er et spørsmål uten et klart ja-eller-nei svar. Mens kunstige søtstoffer er ikke bra å konsumere i høye doser, har ingen harde bevis vist seg å bevise at diett brus, i moderate mengder, kan være skadelig mens hun var gravid.

Moderasjon er nøkkelen

Fordi diett brus har kunstige søtstoffer og koffein, to ting som er mislikt for en gravid kvinne, de er ikke de sunneste drikke til forbruker. Men drikker en lettbrus om dagen vil sannsynligvis ikke føre til skade på den gravide kvinnen eller barnet. Som med all koffein, bør brus inntas i moderate mengder, som anbefalt av Lisa Wolfe, en genetisk veileder.

Spille det trygt med sweetners

Diett brus ikke inneholder kunstige søtstoffer som Apartame og Nutra-søt. Aspartam består av to aminosyrer --- fenylalanin og asparaginsyre --- og brytes ned i kroppen på samme måte de fleste proteiner er derfor det er ikke ansett som skadelig når det brukes i moderate mengder.
Ifølge babycenter.com, "Et unntak er moms-å-være som har en genetisk sykdom som kalles phenylketonuria.These moms må unngå aspartam helt fordi PKU hindrer dem fra å bryte ned fenylalanin i kostholdet."

Sakkarin, ikke er ofte brukt i dag, men anbefales ikke til kvinner som er gravide på grunn av funn fra studier på gravide lab gnagere. Sakkarin bør unngås for enhver pris, ifølge babycenter.com.

Få din Næringsstoffer

En av de viktigste grunnene til gravide kvinner bør unngå lettbrus, eller brus generelt, er at avhengigheten av disse drikkevarer kan føre kvinner å forsømme mer næringsrik valg som juice, melk eller vann. Disse drikker er svært gunstig for barnets utvikling og mors ernæring.

Brukes i moderate mengder, er lettbrus greit å konsumere. Bare husk å være smart om hva du putter inn i kroppen din, og derfor babyens, så vel.